Yine sağanak, yine aynı manzara  

        Meteoroloji Genel Müdürlüğü Hava Tahmin ve Erken Uyarı merkezi raporlarına göre Öğle saatlerinden itibaren etkili olması beklenen sağanak nedeniyle Edirne'de vatandaşlar zor anlar yaşadı. Yağışın etkisiyle altyapı nedeniyle cadde ve sokaklar göle döndü. Araçlar su birikintilerinde ilerlemekte güçlük çekti.

 Yine sağanak, yine aynı manzara  
TAKİP ET Google News ile Takip Et

         Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftalık hava tahmin raporlarına göre yağışlı havanın etkili havanın etkili olacağı konusunda uyarılarda bulunuldu. Hava Tahmin ve Erken Uyarı merkezi uyarılarının ardından sabah saatlerinde bulutlu hava öğle saatlerinde yerini yağışlı havaya bıraktı.
         Kısa süreli etkisini gösteren yağış hazırlıksız olan vatandaşlar tente altları ve dükkânlara sığınarak korunmaya çalıştı. Etkili olan yağış nedeniyle cadde ve sokaklarda oluşan su birikintileri nedeniyle vatandaşlar yürümekte araçlar ise ilerlemekte güçlük yaşadı. Yağışın etkisi ile Karaağaç mahallesine ulaşımın sağlandığı Tarihi köprülerde oluşan su birikintileri nedeniyle tarihi köprü araç trafiğine kapatıldı.
Aynı manzara ise İstasyon mahallesinden geldi. Tren garı mahallesinde altyapı yetersizliği nedeniyle oluşan su birikintisinde araçlar ilerlemekte güçlük yaşadı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü raporlarına yağışlı havanın hafta başına kadar etkili olması bekleniyor.
Barış Karapaça