Yeni yılın ilk bebeği Keşan'da dünyaya geldi

Edirne'nin Keşan İlçesinde Nesrin ve Mert Kaya çiftinin bebeği yeni yılın ilk saatlerinde devlet hastanesinde dünyaya geldi. Çift bebeklerine 'Mete Doğan' ismini verdi.

Yeni yılın ilk bebeği Keşan'da dünyaya geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2024 yılının ilk saatlerinde gözlerini dünyaya açan bebeğin ismi “Mete Doğan” oldu. Yeni yılın ilk gününde saatler 00.03 gösterdiğinde dünyaya gelen Mete Doğan bebeğin ailesi ayrı bir mutluluk yaşadı.

Kaya ailesini hastanende ziyaret eden Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, aileye bolluk, bereket ve sağlık dolu bir yıl geçirmelerini diledi.

Mete Doğan bebek için aileye hayırlın olsun ziyaretinde bulunan Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu "2024’ün ilk dakikalarında Keşan Devlet Hastanesi’nde hayata gözlerini açan Mete Doğan bebeğimizi ziyaret ettik. 00.03’te anne ve babasına unutulmaz bir sürpriz yapan bebeğimize bolluk, bereket ve sağlık dolu bir ömür diler, Nesrin ve Mert Kaya’yı tebrik ederiz" dedi.

2024'ün ilk saatlerinde bebekleri Mete Doğan'ı kucaklarına almanın mutluluğunu yaşadıklarını ve yeni yıla bebekleri ile birlikte merhaba dediklerini söyleyen Mert ve Nesrin Kaya çifti, hastanede kendilerini ziyaret eden Başkan Helvacıoğlu'na teşekkür etti. Ebru Yıldız Günenç

EBRU YILDIZ GÜNENÇ