• Haberler
  • Edirne
  • Yazıcıoğlu, vefatının 15'nci yılında unutulmadı

Yazıcıoğlu, vefatının 15'nci yılında unutulmadı

Milli Yol Partisi Edirne İl Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Arif Köroğlu, gerçekleştirilen basın toplantısı ile Türk siyasetçi ve ülkücü lider Muhsin Yazıcıoğlu'nun anısına Edirne'den Ankara'ya toprak götüreceklerini açıkladı.

Yazıcıoğlu, vefatının 15'nci yılında unutulmadı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türk siyasetçi ve ülkücü lider Muhsin Yazıcıoğlu, vefatının 15'nci yılında, Milli Yol Partisi Edirne İl Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Arif Köroğlu, Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır ve parti teşkilatları ile birlikte Muhsin Yazıcıoğlu’nun kabri başında gerçekleştirilecek anma programına katılım sağlayacak.

Milli Yol Partisi Edirne İl Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Arif Köroğlu, parti binasında basın toplantısı gerçekleştirildi.

Köroğlu toplantıda, 25 Mart 2009 yılında geçirdiği helikopter kazası sonucu yaşamını yitiren Büyük Birlik Partisi’nin kurucu Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun vefatının 15’inci yıldönümü dolayısıyla düzenlenecek anma merasimi için Ankara'ya gideceklerini aktardı.

Köroğlu, Ankara’da gerçekleştirilecek anma törenine katılım sağlayacaklarını ve Yazıcıoğlu’nun kabrine Edirne’den toprak götüreceklerini söyledi.

Edirne halkının selamını ileteceğini dile getiren Köroğlu, “Allah nasip ederse ilk olarak şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun anısına düzenlenecek iftar yemeğine katılacağız. Orada hem iftar yapılacak, hem de mevlit okutulacak. Özellikle Edirne halkımızın selamını ailesine ileteceğim ve kabrine de buradan da toprak götüreceğim. Allah milletimize doğru olanlardan nasip etsin, yöneticileri de inananlardan nasip etsin.” Şeklinde konuştu.  Kumru Öngün

KUMRU ÖNGÜN