Yangında küle dönen evini gözyaşlarıyla izledi

Edirne'de Talatpaşa Mahallesi Hacı Memiş Sokak'ta çıkan yangında müstakil ev küle döndü. Ev sahibi gözyaşlarına hakim olamadı.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Yangında küle dönen evini gözyaşlarıyla izledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yangında küle dönen ev kullanılamaz hale geldi. Ev sahibi ise evinin alevlere teslim oluşunu göz yaşlarıyla izledi.

Edirne’de Talatpaşa Mahallesi Hacı Memiş Sokak’ta müstakil bir evde yangın çıktı. Alevleri görerek paniğe kapılan ev sahibi Sebile Özdemir, komşularından yardım istedi. Komşuların haber vermesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekiplerinin çalışmaları sonrasında yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Özdemir evinin küle dönüşünü göz yaşlarıyla izledi. Ev kullanılmaz hale geldi.

Sağlık ekipleri Özdemir’e ilk müdahaleyi olay yerinde gerçekleştirdi. Özdemir daha sonra kontrol amaçlı Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yangının sobanın üstüne astığı çamaşırlardan çıktığını belirten Özdemir, "İçerisi alevlenmiş ben görmedim, mutfaktaydım. Dumanların yayılmasıyla hemen eşyaları alayım ondan sonra dışarı çıkayım dedim ama yetişemedim, hepsi yanıyordu. Hemen elektrikleri kapatıp yalın ayak dışarıya çıktım. Eşim o sırada kahvedeydi, kızım da Balıkesir'den gelecekti" dedi.

Özdemir’in komşusu Remziye Arslan, “Ben işten yeni gelmiştim, komşumuz camı çaldı itfaiyeyi çağırmamızı söyledi. Biz de hemen itfaiyeyi çağırdık. Hemen kendisini dışarıya atmış, hiçbir şey alamamış. Allah'tan kendisini dışarıya atabilmiş. Herhangi bir yerinin yanmamış olması en azından sevindirici. Biz de çok üzüldük" ifadelerine yer verdi.

Barış Karapaça