Veliler 'bir kahve içeriz' projesinden memnun

Edirne Valiliği tarafından yürütülen 'Bir kahve içeriz' projesi velileri memnun ediyor.

Veliler 'bir kahve içeriz' projesinden memnun
TAKİP ET Google News ile Takip Et

“Bir kahve içeriz” projesi kapsamında Edirne Valiliği ekiplerince ev ziyaretleri gerçekleştiriliyor.

Öğrencilerin evlerine misafir olan ekipler velilerle görüşüyor. Ev ortamlarında öğrencileri gözlemleyen ekipler başarılarını etkileyen dinamiklerin tespit edilmesi sağlıyor. Edirne Valiliği himayelerinde Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan 'Bir Kahvenizi İçeriz' isimli ev ziyaretleri projesi aralıksız olarak devam ediyor.

Okul ve aile işbirliğinin güçlendirilmesinin hedeflendiği proje, hem öğrencileri hem de velileri memnun ediyor.

Proje çerçevesinde Kurtuluş İlköğretim Okulu Müdürü Özer Gökçeciler ve 3B sınıf öğretmeni Berna Bengü, 3. sınıf öğrencisi Aymira Dağdevren'i Medrese Alibey Mahallesinde bulunan ikametinde ziyaret etti.

Kurtuluş İlköğretim Okulu Müdürü Özer Gökçeciler ve 3B sınıf öğretmeni Berna Bengü, öğrencinin annesi Dilay Dağdevren tarafından karşılandı.

"Bir Kahvenizi İçeriz" projesi çerçevesinde ziyaretlerin devam ettiğini belirten öğretmenler,  Çocukların eğitimde başarılı olabilmesi için ailelerin yardım ve desteğinin çok önemli olduğunu belirterek bu noktada hayata geçirilen projenin de buna ek bir katkı sağlayacağını söyledi.

Bu şekilde bir projenin hayata geçirilmesinde emeği geçenlere teşekkür eden 3. sınıf öğrencisi Aymira Dağdevren'in annesi Dilay Dağdevren, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  

KUMRU ÖNGÜN