'Vatandaşlarımızın desteğini arkamızda hissediyoruz'

14 Mayıs seçimlerine 2 haftalık bir süre kalırken, AK Parti Milletvekili Adayı Av. Tarık Hatipler, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

'Vatandaşlarımızın desteğini arkamızda hissediyoruz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Milletvekili Adayı Av. Tarık Hatipler, sadece seçim sürecinde değil seçimden sonra da çalışmaların devam edeceğini belirterek, “Son 20 gündür, seçim çalışmalarımız kapsamında sahalarda vatandaşlarımızla buluşuyoruz. AK Parti teşkilatları olarak her seçim öncesi olduğu gibi, seçimler bittikten sonra da çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi

Hatipler, Edirne merkezindeki esnafları ziyaret ettiklerini ifade ederek, “Esnafımızla sohbet ederek Cumhurbaşkanımızın selamlarını iletiyoruz. Cumhurbaşkanımıza yönelik muazzam bir destek ve teveccüh var. Bugün çalışmalarımızı sürdürürken, vatandaşlarımızın desteğini arkamızda hissediyoruz. İnşallah 14 Mayıs akşamı, doğru adayla büyük bir zafer kazanarak seçimleri kutlayacağız. Geleceğimiz, doğru liderle daha da aydınlık olacak” dedi.

İcraatları örnek gösterdi

AK Parti hükümetinin icraatları hakkında bilgi veren Hatipler, Türkiye genelinde birçok sektörde devrim niteliğinde yatırımların yapıldığını belirtti. Önceden insanların devlet hastanelerine ve SGK'ya gitmek zorunda kaldığını ve tercih ettikleri hastanelerden hizmet alamadıklarını ifade eden Hatipler, bu durumun artık değiştiğini söyledi.

Hatipler, ülkenin dört bir yanına yapılan duble yollar sayesinde ulaşımın daha kolay hale geldiğini ve savunma sanayisinde de gurur verici başarılar elde edildiğini açıkladı. Ancak bu hizmetlerin sürdürülebilir olması için vatandaşların 14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimlerde destek vermeleri gerektiğini de vurguladı.

Haber Merkezi

HABER MERKEZİ