• Haberler
  • Edirne
  • Uyuşturucu madde ve kaçak tarihi eser ele geçirildi

Uyuşturucu madde ve kaçak tarihi eser ele geçirildi

Edirne Jandarma Komutanlığı ekiplerince Uzunköprü'de gerçekleştirilen operasyonda uyuşturucu madde ve kaçak tarihi eser ele geçirildi.

Uyuşturucu madde ve kaçak tarihi eser ele geçirildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri sorumluluk bölgesi içerisinde özellikle maddi ve manevi kayıplara neden olan ve akabinde değişik suç olaylarının çıkış noktasını teşkil edebilen Kaçakçılık olaylarının engellenmesine yönelik çalışmalara ara vermeden devam ediyor.

İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince Uzunköprü’de 3 farklı adrese operasyon düzenlendi.

Adreslerde yapılan aramada, paketlenmiş satışa hazır vaziyette 90 gram skunk, 20 uyuşturucu hap, 15 gram tütüne emdirilmiş uyuşturucu, 20 gram kenevir, 1 uyuşturucu madde öğütme aparatı, 6 uyuşturucu madde kullanma aparatı, 3 metal arama dedektörü, 37 sikke, 22 metal obje ve 1 Osmanlı dönemine ait mühür ele geçirildi.

Olayla ilgili 4 şüpheli gözaltına alındı. Yapılan açıklamada, kaçakçılık ile mücadeleye yönelik faaliyetlere aralıksız devam edileceği belirtildi. Haber Merkezi

HABER MERKEZİ