Ulus Pazarı'nda yoğunluk yaşandı

Edirne'de her hafta olduğu gibi bu haftada Ulus Pazarı'nda yoğunluk yaşandı. Yerli ve yabancı vatandaşlar pazara akın etti.

Ulus Pazarı'nda yoğunluk yaşandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Her hafta Cuma günleri kurulan Ulus Pazarı'ndaki yoğunluk gün geçtikçe artıyor. Yerli ve yabancı vatandaşların rağbet gösterdiği pazarda yaşanan yoğunluk esnafın yüzünü güldürüyor.

Ulus Pazarı tarihinin en kalabalık günlerinden birini yaşadı. Tekstilden meyve ve sebzeye kadar tüm ihtiyaçların karşılanabileceği Pazar vatandaşlar akın etti. Sabahın erken saatlerinden itibaren ürünlerini tezgahlara koyan esnaf müşterilerini beklemeye başladı. Pazar esnafı oluşan yoğunluktan dolayı memnun olduğunu iletti. Hem yerli hem de yabancı vatandaşların ilgi gösterdiği pazarda adım atacak yer kalmadı.

                Sabahın erken saatlerinde pazara gelen vatandaşlar meyve, sebze, ev eşyası, ayakkabı ve kozmetik gibi birçok ihtiyacını Ulus Pazarı'ndan karşılıyor. Özellikle Bulgaristan'dan yoğun şekilde Edirne'ye gelen vatandaşların uğrak noktalarından olan Ulus Pazarı'nda yaşanan yoğunluk esnafında yüzünü güldürüyor. Tüm ihtiyaçlarını  Edirne'den karşılayan Bulgar vatandaşlar aldıkları eşyaları bavullarına ve çantalarına yerleştirdi. Ulus Pazarı otoparkında yoğunluk nedeniyle araç park edecek yer kalmadı.

 

Barış Karapaça