TÜRKOĞLU, 'VETERİNER HEKİMLERİN ÜLKEMİZİN DEĞİŞMEZ BİR PARÇASI'

Trakya Bölge Veteriner Hekimler Odası 18. Olağan Genel Kurulu'nda başkanlığa seçilen Polat Türkoğlu, yönetimi ile bir araya gelerek basın toplantısı düzenledi.

TÜRKOĞLU, 'VETERİNER HEKİMLERİN ÜLKEMİZİN DEĞİŞMEZ BİR PARÇASI'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

           Trakya Bölge Veteriner Hekimler Odası Başkanı Polat Türkoğlu ve yönetim kurulu üyeleri basın toplantısı düzenledi. Kamuda da özel sektörde birçok problemler olduğunu söyleyen Dr. Polat Türkoğlu, meslektaşlarının isteği doğrultusunda hareket etmek ve seslerini duyurmak istediklerini ifade etti. 
                Trakya Bölge Veteriner Hekimler Odası 18. Olağan Genel Kurulu'nda 233 oy alarak başkanlığa seçilen Veteriner Dr. Polat Türkoğlu, yeni dönem hakkında bilgilendirmelerde bulunarak, gazetecilerin sorularını yanıtladı.
                Türkoğlu'nun yönetiminde Caner Çakır,  Kemal Çokal, Semih Yamaç ve Buse Gülhan yer alıyor.
                Veteriner hekimlerin her noktada önemli olduğunu anlatmak istediklerini belirten Türkoğlu, "Veteriner hekimlerin ülkemizin değişmez bir parçası olduğunu herkese göstermek ve hatırlatmak istiyoruz. Yerli Kovid- 19 aşımızı da bir veteriner hekim meslektaşımız Türkiye'nin ve bütün dünyanın hizmetine sundu. Bu tip insanların daha çok ön planda olabileceği, bu insanlara ne kadar fazla değer verildiğini herkese göstermemiz gereken bir dönem olduğunu düşünüyoruz.  Veteriner hekimin her yerde olduğunu anlatmamız gerekiyor" dedi.
                Sofralardaki bütün hayvansal gıdaların veteriner hekimlerin elinden geçtiğini aktaran Türkoğlu, gıda ürünlerinin çoğunun veteriner hekimlerin elinden geçtiğini vurguladı.
                4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü ile ilgili de açıklamada bulunan Türkoğlu, sokaktaki ve diğer canları sadece 1 gün değil, her zaman önemsediklerini ve onlarla birlikte yaşadıklarını dile getirdi.