• Haberler
  • Edirne
  • Trakya Müzik Festivali'nin bu yıl da yoğun katılımla gerçekleştirilmesi bekleniyor

Trakya Müzik Festivali'nin bu yıl da yoğun katılımla gerçekleştirilmesi bekleniyor

2019 ve 2022 yılında Türkiye'nin en iyi festivali seçilen Trakya Müzik Festivali'ne bu yıl da yoğun katılım olması bekleniyor.

Trakya Müzik Festivali'nin bu yıl da yoğun katılımla gerçekleştirilmesi bekleniyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne’de her yıl düzenlenen ve Trakya Müzik Festivali’nde bu yıl da ünlü sanatçılar sahne alacak.

Erikli Danişment Festival Alanı'nda 3-6 Ağustos’ta düzenlenecek festivalde katılımcılar müziğe doyacak.

Trakya Müzik Festivali organizatörü Aziz Gül, hazırlıklara başladıklarını belirtti.

Tüm müzikseverleri festivale beklediklerini ifade eden Gül, festivalin her geçen yıl daha fazla ilgi gördüğünü aktardı.

Türkiye’nin dört bir yanından festivale katılım sağlandığının altını çizen Gül, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da biletlerimiz satışa çıktığı andan itibaren alınmaya başlandı. Biz de her sene farklı projeler ve yeniliklerle misafirlerimize kaliteli hizmet sunmak için hazırlıklarımızı yapıyoruz. Bu yıl daha fazla rekor düzeyde bir katılım bekliyoruz. Bu vesileyle tüm müzikseverleri festivalimize bekliyoruz. Misafirlerimiz hem müziğin, hem de denizin tadını aynı anda çıkaracaklar" şeklinde konuştu.

Organizasyon ortaklarından Ümit Özel de Trakya Müzik Festivali için hazırlıkların başladığını ve planlamaların yapıldığını söyledi.

Festivalin geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Danişment Festival Alanı'nda yapılacağını hatırlaran Özel, geçtiğimiz yıl yoğun katılımla ve sorunsuz bir festival geçirildiğine değindi.

Müzikseverleri buluşturacak birbirinden renkli isimlerin yer alacağı festival için biletlerin hızlı şekilde satıldığını ve satılmaya da devam ettiğini vurgulayan Özel,

“Danişment Festival Alanı'nda yapılacak festivalde 3 Ağustos Perşembe Haluk Levent, SagopaKajmer, Emir Can İğrek, Yeni Türkü, Ceren Gündoğdu, 4 Ağustos Cuma Duman, Cem Adrian, Güneş, Ogün Şanlısoy, Retrobüs, 5 Ağustos Cumartesi Athena, Zakkum, Motive, Gökçe, Samet Kurtuluş, 6 Ağustos Pazar ise Yüzyüzeyken Konuşuruz, Nil Karaibrahimgil, Sefo, Mavi gri, Mary Jane sahne alacak.” Dedi

 

EBRU YILDIZ GÜNENÇ