Trakya Birlik İlkokulu'nda 'Bahar Şenliği' kermesi düzenlendi

Trakya Birlik İlkokulu, Okul Aile Birliğinin organize ettiği bahar şenliği kermesi düzenlendi. Okul bahçesinde düzenlenen kermese birbirinden lezzetli yiyecekler ile en çok öğrencileri sevindirdi.  

Trakya Birlik İlkokulu'nda 'Bahar Şenliği' kermesi düzenlendi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne’de Trakya Birlik İlkokulu, Okul Aile Birliği tarafından organize edilen 'Bahar Şenliği' kermesi düzenlendi. Trakya birlik İlkokulu bahçesine kurulan stantlardaki birbirinden lezzetli yiyecekler veliler ve öğrenciler tarafından yoğun ilgi gördü.

 Baharın gelişini kermes ile kutlayan öğrenciler, müzikler eşliğinde dans ederek şenliğin tadını çıkarırken, veliler ise kendi yaptıkları birbirinden güzel ürünleri görücüye çıkardı.

Okulun bahçesinde düzenlenen kermeste kurabiyeden, keke, poğaçadan, böreğe, ev yapımı limonatadan, lokmaya kadar birçok ürün satışa sunuldu.

Çocuklar ile hem baharı kutladılar hem de eğlendiler
Öncelikle bu şenlik için velilerin oldukça özenli bir şekilde içeceklere kadar her şeyi ev yapımı olarak hazırladığını söyleyen Okul Aile Birliği Başkanı Dilber Uzun, tüm yiyecek ve içeceklerin hijyen ve sağlık kuralları çerçevesinde yapıldığını aktardı.

Düzenlenen kermes ise hem okul aile birliğine katkı, hem de çocukların bahar ayı ile birlikte eğlenmelerini sağlamak ve unutamayacakları bir anı bırakmak istediklerini belirten Uzun, kermesin yoğun ilgi gördüğünü söyledi.

Geçen yıl da bu şekilde bir kermes düzenlediklerini hatırlatan Uzun, bu yıl 'Bahar Şenliği' adı altında düzenledikleri ve 2 buçuk saat kadar süren kermese hem velilerin hem de öğrencilerin ilgisinin beklediklerinden iyi olduğunu ifade etti.

Öğrencilerden Beyza Balkan, müzikler eşliğinde eğlenerek bu şenliğin tadını çıkardıklarını ve çok eğlendiklerini söyledi.

Kermesten alışveriş yaptıklarını söyleyen Cemre Nur Durukan, şenlik havasında geçen bu kermeste müzikler eşliğinde oyunlar oynayarak eğlendiklerini belirtti.

Ebru Yıldız Günenç

EBRU YILDIZ GÜNENÇ