Trafik ekiplerinden sürücülere denetim

Ticari taksi şoförleri trafik kuralları konusunda Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi Ekiplerince uyarıldı.

Trafik ekiplerinden sürücülere denetim
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Polis ekipleri, şehirlerarası otobüs terminali ve uygulama noktalarında araçları tek tek durdurarak emniyet kemeri, kış lastiği ve diğer kurallar hakkında sürücüleri uyardı. Kurallara uyan sürücülere kalem ve broşür sürücülerin çocuklarına ise kırmızı düdük dağıtıldı.

Denetimleri farkındalık oluşturmak için yaptıklarını söyleyen ekipler, emniyet kemeri takmanın ve kurallara uymanınım önemine değindi.

Ekipler, taksi şoförlerine emniyet kemeri kullanımı, taksimetre açma trafik kurallarına uyma, trafikte seyir halindeyken telefonla konuşmama gibi kuralları hakkında broşür dağıtarak bilgilendirdi.

Trafikte kızı ile birlikte seyir halinde olan Hüseyin Şimşek, kış lastiği takmanın önemine değinerek uygulamalardan ve denetimlerden memnun olduğunu ifade etti.

Denetim esnasında ekipler tarafından durdurulan Cansu Demirel, emniyet kemeri olmadan trafiğe çıkılmaması gerektiğini dile getirdi. Ebru Yıldız Günenç

EBRU YILDIZ GÜNENÇ