Tercan, 'MHP'ye suikast yapılıyor'

12 Eylül' de bizim çocuklar başardı diyenlerin gayri meşru çocuklarının 15 Temmuz'da kaybettiklerinin rövanşını Ülkücü Milliyetçi Hareket ile yapmaya çalıştığını aktaran MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, Ülkücülüğü ve Milliyetçi Hareket Partisi'ni yok etmeye çalışanlara yönelik açıklamalarda bulundu.

Tercan, 'MHP'ye suikast yapılıyor'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

"Suskunluğumuz Asaletimizdendir"

Suskunluğumuz Asaletimizdendir diyen Tercan, “Olayın failini bulmak istiyorsanız; olayın sonucunun kime yaradığına bakın” merhum Sinan Ateş cinayete uğradı! Satılmış solcular, Fetoculer, Bölücüler, İP’liler, CHP’liler ve MHP’de koltuk kapamadığı için “küskün olan” fitne yayan “sözde ülkücülerce” MHP’ye suikast yapılıyor! Tilki ile plan yapıp, çakallarla yoldaşlık edip; sonra oturup ağlaşan ölü seviciler, sizde hiç utanma arlanma yok mu? Suskunluğumuzu acziyet sananlar yanılmaktadır. En kısa zamanda Çakalların fermanı Bozkurt hükmü ile yırtılacaktır. Pensilvanya, ABD ve Türk düşmanı kaynaklardan yapılan algı operasyonları ile MHP ve Ülkü Ocakları'nın Kurumsal yapısına saldıranlar hüsrana uğrayacaklardır. Oyun Büyük!.. Oyun Kahpece!.. Oyun aşağılık!.. Oyun ülkücüleri birbirine düşürme Türkiye'nin huzurunu bozma üzerine… Tetiği çekme emri veren Türkiye düşmanları ve onların içerdeki hain işbirlikçileridir" ifadelerine yer verdi.

"Yok öyle düne kadar ülkücü düşmanlığı yapıp, bugün timsah gözyaşları dökmek"

Ülkücü Hareket Necip TÜRK Milletinin; mihenk taşı, geleceğe ışık tutan aydınlığı, Kutsal emanetlerinin yılmaz bekçileri, sarsılmaz, geçilmez, yıkılmaz son kalesi olduğunu aktaran Tercan, "Hedef MHP olunca aynı dili kullanan iki yüzlüler, sosyal medya üzerinden ahkam kesenler, dedikodu üreten utanmazlar. Türk Milletinin son kalesi MHP'den toz tanesi dahi götürmeyecek, kirli planları başlarına yıkılacaktır. Lakin bu kansızların algı operasyonları ile MHP ve Ülkü Ocakları'nı bitirme çabaları boşunadır. Yok öyle tilki ininde yatıp Bozkurt pozu vermek! MHP kurulduğundan beri hiçbir PKK’lı MHP’ye “O koltuklarda bizim sayemizde oturuyorsunuz” diyemedi. İşte size MHP ile İYİ Parti, CHP arasındaki fark. Hareketimizin Bilge Lideri Sayın Devlet BAHÇELİ Beyefendiye yapılan bu saldırılara ses dahi çıkaramayan ama kendisine Ülkücü tanımlaması yapanlarda hafızalarımızdan silinmeyecektir" şeklinde açıklamada bulundu.

Bugün yine Türk Milletini ve devletini teslim almak isteyen şer odaklarının Türk Milletinin sarsılmaz kalesine taarruza geçtiğini ve ülkücü iradenin suyunu bulandırmak adına akıl almaz oyunları devreye soktuğunu söyleyen Tercan, "Yok öyle karanlığa saklanıp aydınlığa taş atmak!..Çakal rüya gördü diye Kurdun Soyu Tükenmez. Alayı bir olsa üstümüze gelseler de inancımızdan zerre taviz verirsek, değerlerimize uzanan dilleri susturmaz, kalkan elleri indirmezsek Gök Girsin kızıl çıksın! Yok öyle yüzünüzdeki riyakarlığı elinizle kapatmak! MHP, bu husumet çevrelerince  her daim hedef alınmış iftiralar ve yapılan algı ve yanlış analizlerle ülkücülere bir rol biçilmeye çalışılmış, Ülkücünün gözü lider, doktrin, teşkilat çizgisinden alıkonularak kendi tasarladıkları elbiseleri dayatmak istemişlerdir. Biz Saygı değer Genel Başkanımıza sonuna kadar güveniyoruz, eğer susuyorsa, eğer konuşmuyorsa mutlaka bir bildiği bir hesabı vardır! Vicdanının sesini duymayan, Timsah göz yaşı döken ruhsuzlar, herkes yerini, yordamını, haddini bilecek" şeklinde açıklamada bulundu.

Haber Merkezi

HABER MERKEZİ