Tercan, 'Edirne İçin Artık Üç Hilal Vakti'

Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekilliği seçimleri 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek. Edirne Milletvekili adaylarının belli olduğunu söyleyen MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, yaptığı yazılı açıklama ile seçimlere hazır olduklarını belirtti.

Tercan, 'Edirne İçin Artık Üç Hilal Vakti'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin takdirleriyle MHP Edirne'nin 1.Sıra milletvekili adayının Ali Özer gösterildiğini söyleyen MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, "Kutlu Davamıza ve Edirne’mize hayırlı olmasını temenni ederim… Sayın Ali Özer, terbiyeli, saygılı, toplum nezdinde itibar olan, Edirne’mizin evladı olup, Edirne Halkımızın hizmetkarı olmaya taliptir. Aday adayı olan ve akabinde aday olan Ayvaz Yalaz’a, Hatice Ser’e, Hülya Balkan’a başarılar diliyorum… Cesaret gösterip aday olduklarından dolayı da tebrik ediyorum. Edirne’mizi, Üç Hilal’imizi en iyi şekilde temsil edip Ülkücülüğün şan ve şerefine yakışır bir şekilde bayrağımızı en yüksek yere dikeceklerdir. Kendilerine kefiliz, güvenimiz tamdır" ifadelerine yer verdi.

"Edirne’de MHP milletvekili çıkarmak boynumuzun borcudur!"

Edirne'den milletvekili çıkarmanın boyunlarının borcu olduğunu söyleyen Tercan, "Her Ülkücü dava arkadaşımın böylesi hassas bir dönemde elini değil gövdesini taşın altına koyacağından en ufak bir şüphemiz yoktur! Var olsun Ülkücü Hareket, Var olsun MHP, artık Edirne için Üç Hilal vaktidir! Edirne evliyalar şehridir, Başkenttir, Bozkurt ovasıdır, Üç Hilâl sevdalılarının şehridir! Gereğini yapacaktır! Güzel insanların şehri, tarih, kültür başkenti, Cumhuriyetin kalesi, büyük ve güçlü Türkiye sevdalılarını bağrına basacağına inandığım sevgili Edirneli hemşehrilerim, kıymetli dostlarım; Büyük ve Güçlü Türkiye yolunda, Edirne ilimizi en iyi şekilde temsil etmek için, tüm hemşehrilerimizden, dostlarımızdan; bir omuz, bir dua, bir temenni, bir merhaba, bir tebessüm, bir güler yüz, bir iyi söz, bir oy beklemekteyiz" dedi.

"14 Mayıs’ın bir beka seçimidir"

Bir seçim sathı mahallinde, Milliyetçi Hareket Partisi'nin misyonunu idrak edenlerin; kimin kaçıncı sırada aday olup, olmadığını dikkate alıp önemsemediğini aktaran Tercan, "Bizler için önemli ve öncelikli olan Türk milliyetçiliği fikrinin siyasal gücünü Ülkesi ve Milletinin geleceği adına ne kadar faydalı ve etkili olacağıdır. Bu manada şahsım, yol arkadaşlığı yaptığım Ülküdaşlarımla birlikte 14 Mayıs’ın bir beka seçimi olduğu idrakiyle mesai tanımaksızın gayret içinde olacağımızı şimdiden ifade etmek isterim… MHP İl Yönetimimizin, İlçe Başkanlarımızın, İlçe Yöneticilerimizin, Ülkü Ocağımızın, Kadın Kollarımızın, Sivil Toplum Kuruluşlarımızın Ülkücü olmanın sorumluluğunu bu seçimde ifa etmiş olacaktır" dedi.

14 Mayıs Seçimlerinin hayırlı olmasını, Cumhur İttifakı’nın zaferiyle müjdelenip mühürlenmesini temenni eden Tercan, "Allah’ın izni, milletimizin iradesiyle kutlu yürüyüş devam edecek, Türk ve Türkiye Yüzyılının sütunları birer birer dikilecek… Elbette yapacağız, birlikte başaracağız… Memleketimizde birliğe, beraberliğe en çok ihtiyacımızın olduğu bu dönemde ellerimizi Sana açtık, boş çevirme Ya Rabbi! Ülkülerimiz ve ilkelerimiz için yaşadık ve öyle görev yapmayı, can teslim etmeyi nasip eyle Ya Rabbi! Cumhur İttifakını başarılı kıl, MHP’nin Edirne’den Milletvekili çıkarmayı bize nasip eyle Yüce Rabbim.  Yolumuz, bahtımız açık olsun. Bu seçim; şerrin kilidi, hayrın anahtarını tayin edecektir. Bu kilit ve anahtar inşallah Ülkücülerin elinde olacaktır. Hak ve hakikatin hakim olması umut dileğiyle… Sefer bizden, Zafer Allah'tan.. Gayret bizden, Tevfik Allah'tan.. Başaracağız! Başaracağız! Seferimiz Mübarek olsun" şeklinde açıklamada bulundu.

Haber Merkezi

HABER MERKEZİ