Tercan,'Bu seçimler Cumhuriyet tarihimizin en önemli seçimleri olacak'

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek. Seçim sürecine ilişkin açıklamada bulunan MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, 'Bu seçimler Cumhuriyet tarihimizin en önemli seçimleri olacak' dedi.

Tercan,'Bu seçimler Cumhuriyet tarihimizin en önemli seçimleri olacak'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek seçimlerle ilgili açıklamada bulundu.

Bu seçimlerin Ülkemizin geleceğini şekillendireceğini belirten Tercan,"Öyle düşünüyorum ki Cumhuriyet tarihimizin en önemli seçimi olacaktır. Bu seçimlerde milletimiz kendi kaderini kendisi belirleyecek aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti Devletinin geleceğini şekillendirecektir. Türk milletinin, bu seçimlere ülkenin gerçek meselelerini bilerek gideceğine ve bu hassasiyetle hareket edeceğine inanıyorum. İçeride zillet ittifakı, Dışarıda amansız bir propaganda ve her türlü belanın yağmur gibi yağdığı bir süreçle karşı karşıyayız" dedi.

"Zillet ittifakının söylemleri lafta kaldı"

CHP’nin, Zillet İttifakının söylemlerinin lafta kaldığını aktaran Tercan,"Milletin hayrına olacak hiç bir proje gerçekleştirilmemiştir. Ne yazık ki, CHP ve Yancıları umut olmaktan çıkmıştır. Eğitimden sağlığa, tarımdan sanayiye, adaletten güvenliğe, ekonomiden dış politikaya, işsizlikten sosyal güvenliğe ve diğer bütün alanlarda CHP ve Yancıları proje üretememiştir. CHP'nin ve Zillet İttifakının nefesi tükenmiş, maskesi düşmüş, attığı her adımın ne amaç taşıdığı herkes tarafından bilinmektedir. Milliyetçi Hareket Partisi Edirne'de başarılı olması için var gücü ile çalışıyor ve üzerine düşen her ne varsa fazlasıyla yapıyor. Çünkü 2023 Yılında yapılacak Milletvekili ve cumhurbaşkanlığı seçimleri hayati önem arz ediyor. Milliyetçi Hareket Partisi, Edirne halkının partisidir.

"Milliyetçi Hareket Partisi Edirne'de Milli takım gibidir!"

Milliyetçi Hareket Partisi'nin Edirne'de Milli takım gibi olduğuna değinen Tercan, "Bu durumda il ve ilçe teşkilatlarımız öncü konumdadır.  Ancak iyi bilinmelidir ki; bu çalışmalarda her ülkücü fahri birer görevlidir. Milliyetçi Hareket Partisi Edirne'de gereken çalışmaları en iyi bir şekilde sürdürmektedir.  MHP Edirne'de hak ettiği yerde olacağından asla şüphem yoktur. MHP hummalı çalışmalarına aralıksız devam ettirmektedir. Tek amacımız Edirne'de Milletvekili çıkarmak. Belediyeyi kazanmak olacaktır. Edirne seçmeninin iradesiyle hareket eden yegane parti MHP'dir. Çünkü sevinç ve hüzün ülkücülerin, Milliyetçi Hareket Parti’lilerin ortak duygusudur. 54 yıllık geçmişimizde üzüldüğümüz günlerde oldu, sevindiğimiz günler de oldu. Hepsini birlikte yaşadık.  Şimdi yeni bir dönemin eşiğindeyiz.  2023 Yılında yapılacak Milletvekili seçimleri partimiz Milliyetçi Hareket Partisi için yeni bir imtihan dönemidir. Başarılı olmak zorundayız. Çünkü bu başarı sedece  Milliyetçi Hareket Partisi sıradan bir siyasi başarısı değil, Türkiye'nin, Türk Milletinin ve Edirne'nin başarısı anlamını taşıyacaktır" ifadelerine yer verdi.

Haber Merkezi

 

 

 

 

HABER MERKEZİ