TED Edirne Koleji tarafından düzenlenecek konserin geliri kız öğrencilere burs olacak

TED Edirne Koleji kız çocuklarının eğitimine katkı sağlamak amacıyla düzenlediği konserlere bir yenisini daha ekleyecek. Etkinlikten elde edilecek gelir ihtiyaç sahibi kız çocuklarının eğitimine bursu olarak bağışlanacak. TED Edirne Koleji kurucusu Nesim İba, 31 Ekim Pazartesi düzenlenecek Ender Balkır konserinden elde edilecek gelirin, ihtiyaç sahibi kız çocuklarının eğitimine burs olarak bağışlanacağını söyledi.

TED Edirne Koleji tarafından düzenlenecek konserin geliri kız öğrencilere burs olacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2019 yılından bu yana kente karşı sorumluluklarını yerine getirmeye çalıştıklarını söyleyen TED Edirne Koleji Kurucusu Nesim İba, Türk Eğitim Derneği'nin misyonu gereği Anadolu'nun ve Türkiye'nin çeşitli yerlerinde okuyan kız çocuklarının eğitimine katkıda bulunmak üzere üçüncü kez konser düzenlediklerini ve buradan elde edilecek gelirlerle de o çocuklarının eğitim hayatına katkıda bulunacaklarını ifade etti.

Konser gelirleri kız çocuklarının eğitimi için kullanılacak

Ender Balkır ile bir türkü gecesi düzenleyeceklerini hatırlatan TED Edirne Koleji Kurucusu İba, "Buradan elde edilecek gelirlerle bu ülkedeki kız çocuklarının eğitim hayatına katkıda bulunmak ve aynı zamanda şehirde bir kültürel etkileşim oluşturmak için çalışmalarımız devam ediyor. Bu çalışmalarımız artarak devam edecek. Kasım ve Aralık ayında da konserlerimiz olacak. Bu konserlerden elde edilen gelirlerin tamamı kız çocuklarının eğitim hayatına katkıda bulunmak amacıyla kendilerine verilecek" ifadelerine yer verdi.

Sportif ve kültürel anlamda da pek çok sosyal sorumluluk projesine imza attıklarını belirten İba, misyonlarına uygun çalışmaları sürdüreceklerini ve eğitime destek vermeye devam edeceklerini ifade etti.

Ender Balkır konseri, 31 Ekim Pazartesi akşamı TED Edirne Koleji çok amaçlı salonunda gerçekleşecek.

HABER MERKEZİ