TED Edirne Koleji Öğrencisi Ülke Şampiyonu Oldu

Türkiye Genelinde uygulanan 'Okulistik Değerlendirme Sınavında' TED Edirne Koleji rüzgârı esti. TED Edirne Koleji 6 ve 8'inci sınıf öğrencileri 'il birinciliğini' kazanırken 7'inci sınıf öğrencileri ise 'il ikinciliği' unvanının sahibi oldu. Ayrıca kolej öğrencisi Naz Yeşil, 7'inci sınıflar arasında yapılan sınavda Türkiye birinciliği elde etti.

TED Edirne Koleji Öğrencisi Ülke Şampiyonu Oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TED Edirne Koleji Türkiye genelinde uygulanan ‘Okulistik Değerlendirme Sınavında’ en yüksek puan ortalaması yakalayarak 6 ve 8’inci sınıflarda ‘il birincisi’ 7’inci sınıflarda ise ‘il ikincisi’ oldu.

Sınav deneyimlerini arttırmak, hedefi doğrultusunda gerçekleştirilen ‘Okulistik LGS Değerlendirme Sınavına’ giren TED Edirne Koleji 6 ve 8’inci sınıf öğrencileri ‘il birinciliği’ elde etti. 7’inci sınıf öğrencileri ise yakaladığı ortalama ile ‘il ikinciliği’ unvanının sahibi oldu.

TED Koleji öğrencisi Türkiye Şampiyonu Oldu

Türkiye çapında 6, 7 ve 8’inci sınıf öğrencileri arasında düzenlenen Okulistik LGS değerlendirme sınavında büyük başarı elde eden TED Edirne Koleji 7’inci sınıf öğrencisi Naz Yeşil, Türkiye birincisi oldu. Tüm sorulara doğru yanıt vererek 500 tam puan alan Yeşil, okulunu, ailesini ve öğretmenlerini gururlandırdı.

Türkiye geneli yapılan OKULİSTİK Deneme Sınavında gösterdikleri üstün performansla okuluna, öğretmenlerine ve ailesine büyük gurur ve mutluluk yaşatan Naz Yeşil, LGS sınavı öncesi bu şekilde sınavlara girerek geleceğe daha iyi hazırlanacağını söyledi.

Haber Merkezi

HABER MERKEZİ