TED Edirne Koleji öğrencilerinden büyük başarı

TED Edirne Koleji İlkokulu öğrencileri Türkiye genelinde uygulanan Okulistik deneme sınavında tüm soruları doğru cevaplayarak 'Türkiye Birinciliği' elde etti.

TED Edirne Koleji öğrencilerinden büyük başarı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkçe, matematik, fen bilimleri, hayat bilgisi, sosyal bilgiler ve İngilizce derslerine ait eğitim içerikleri bulunan Okulistik sınavında ter döken TED Edirne Koleji öğrencileri, gösterdiği üstün gayret ve performans ile Türkiye birinciliği elde etti.

TED Edirne Koleji İlkokulu öğrencileri Elif İpek Edis, Defne Bulut, Duru Ece Çakar ve Defne Özalp Türkiye genelinde uygulanan Okulistik deneme sınavında büyük başarı elde etti. Tüm soruları doğru cevaplayan TED Edirne Koleji öğrencileri, elde ettiği "Türkiye Birinciliği" ile okulunu, ailesini ve öğretmenlerini gururlandırdı.

Türkiye geneli yapılan OKULİSTİK Deneme Sınavı’nda gösterdikleri üstün performansla okuluna, öğretmenlerine ve ailesine büyük gurur ve mutluluk yaşatan TED Edirne Koleji öğrencileri, bu şekilde sınavlara girerek kendilerini denemiş olduklarını ve geleceğe daha iyi hazırlanacaklarını söyledi.

Haber Merkezi

HABER MERKEZİ