TED Edirne Koleji'nin 'Geleceğim Evimde' projesi devam ediyor

TED Edirne Koleji Ortaokulu Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimi tarafından başlatılan 'Geleceğim Evimde' projesi çerçevesinde mesleğinde öncü velileri öğrencilerle buluşturan bir program düzenlendi.

TED Edirne Koleji'nin 'Geleceğim Evimde' projesi devam ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TED Edirne Koleji, mesleğinde öncü velileri ortaokul öğrencileriyle buluşturmaya devam ediyor. TED Edirne Koleji Konferans salonunda düzenlenen programda  Jeoloji Mühendisi Can Yılmaz, Bilgisayar Mühendisi Asena Aliye Bulut ve Endüstri Mühendisi Hayrettin Özfidan konuşmacı olarak yer aldı.

Alanında uzman ve mesleğinde öncü olan katılımcılar meslek tanıtımı yaparak öğrencilerin sorularını yanıtladı. Öğrenciler merak ettiklerine yanıt bulma imkanı elde etti. Öğrencilerin meraklı sorularına samimi cevaplar veren alanında uzman konuklarla keyifli bir sohbet toplantısı gerçekleştirildi.

Program sonunda Jeoloji Mühendisi Can Yılmaz, Bilgisayar Mühendisi Asena Aliye Bulut ve Endüstri Mühendisi Hayrettin Özfidan'a verdikleri katkılar ve değerli bilgilerden dolayı çiçek ve teşekkür belgesi takdim edildi.

Haber Merkezi

HABER MERKEZİ