• Haberler
  • Edirne
  • TED Edirne Koleji'nde  Cumhuriyet'in 100'ncü yıl heyecanı başladı

TED Edirne Koleji'nde  Cumhuriyet'in 100'ncü yıl heyecanı başladı

TED Edirne Koleji Cumhuriyet'in 100. yılı kutlamaları için hazırlıklarını tamamladı. Birçok etkinliklerin yapılacağı kutlamalar coşkulu şekilde gerçekleştirilecek.

TED Edirne Koleji'nde  Cumhuriyet'in 100'ncü yıl heyecanı başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bundan 100 yıl önce Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları önderliğinde ilan edilen Cumhuriyet'in 100. yılı yurt genelinde çeşitli etkinliklerle kutlanacak. TED Edirne Koleji'nde de bu hafta, "100. Yılında Cumhuriyet" coşkusu yaşanacak.

TED Edirne Koleji'nde hafta boyu "100. Yılında Cumhuriyet" coşkusu yaşanacak. Öğretmenler, öğrenciler ve okul yöneticileri Cumhuriyet'in 100. yılını çeşitli etkinliklerle kutlayacak.

Cumhuriyet heyecanı dolu dolu yaşayacak. Atatürk'e olan sevgi; şarkılar, şiirler ve etkinliklerle taçlandırılacak. TED Edirne Koleji'nde Cumhuriyet'in 100. yılı dolayısıyla 23-29 Ekim tarihleri arasında kutlamalar yapılacak.

TED Edirne Koleji'nde kırmızı beyaz partisi, 5 yaş korosu, Cumhuriyet marşları, beden eğitimi zümresi, Kırmızı beyaz parkur etkinlikleri, Kolej sokağı cumhuriyet konseri, Türk Bayrağı uygulamaları, proje çalışmaları, ayın ülkesi Türkiye etkinlikleri, Geleneksel Türk Ürünleri Müzesi, 100. yılda 100 dilek, 100. yılda 100 kitap kampanyası, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı töreni, yabancı dillerde 100. yıl mesajları, 'cumhuriyetin yetiştirdikleri' drama, halk dansları gösterisi, Ata'm dansı, Cumhuriyet korosu, okul bandosu gösterisi, Vals gösterisi, Cumhuriyet marşları gibi çeşitli etkinlik ve kutlama programları yapılacak.

 

HABER MERKEZİ