TED Edirne Koleji'nde 23 Nisan hazırlıkları başladı

TED Edirne Koleji İlkokulu öğrencileri TED Ankara Koleji tarafından gerçekleştirilecek sergi için 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı temalı tasarımlar yaptı.

TED Edirne Koleji'nde 23 Nisan hazırlıkları başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TED Edirne Koleji öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı hazırlıklarına başladı. TED Ankara Koleji’nde gerçekleştirilen sergi için öğrenciler tasarım yaptı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı hazırlıklarına başlayan TED Edirne Koleji’nde öğrenciler, Ankara’da açılacak "Çocuk ve Bayram" konulu banner tasarımları sergisi için banner tasarımı yaptı.

TED Edirne Koleji İlkokul öğrencileri hayat güçlerini ve yeteneklerini kullanarak banner tasarımları için resim çizdi. Tasarımlarında müziğin evrensel dilinin iyileştirici ve geliştirici gücünden yola çıkan öğrenciler 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı yansıtacak egemenlik, özgürlük ve barış konseptiyle eserlerini oluşturdu.

12-28 Nisan tarihlerinde TED Ankara Koleji’nde gerçekleştirilecek "Çocuk ve Bayram" konulu banner tasarımları sergisi için öğrenciler tasarımlarını oluşturdu. Haber Merkezi

HABER MERKEZİ