TED EDİRNE KOLEJİ KÜREK KULÜBÜ EDİRNE ŞAMPİYONU

Okul sporları kapsamında Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen kürek müsabakaları sonuçlandı. TED Edirne Koleji Kürek Kulübü yarışmalar sonucunda il birincisi oldu.

TED EDİRNE KOLEJİ KÜREK KULÜBÜ EDİRNE ŞAMPİYONU
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen kürek müsabakalarında TED Edirne Koleji Kürek Kulübü il birincisi oldu. Okul sporları kapsamında düzenlenen yarışmaya katılan TED Edirne Koleji Genç B Erkek ve Genç B Kız takımları gösterdiği başarılı performans sonucunda büyük başarı elde etti. Yoğun antrenman temposunda Meriç Nehri'nde oluşturulan alanda yarışmaya hazırlanan TED Edirne Koleji Kürek Kulübü öğrencileri elde ettiği başarı ile ailesini, öğretmenlerini ve okul yönetimini gururlandırdı.

                Öğrenciler, elde ettikleri başarıdan dolayı mutlu olduklarını ve bir sonraki hedeflerinin Avrupa- Balkan şampiyonalarında daha büyük başarılar elde etmek olduğunu belirtti.

TED Edirne Koleji öğrencileri, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Meriç Nehri'nde düzenlenen '˜Kürek Şenliği' kutlamalarına katıldı.

                Gençlik haftası kutlamaları kapsamında TED Edirne Koleji öğrencileri, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kürek Şenliği etkinliklerinde gösteri düzenledi. Gerçekleştirilen gösteri izleyiciler tarafından büyük alkış topladı. Öğrenciler, Meriç Nehri üzerinde kürek çekerken açtıkları Türk Bayrağı ile izleyicilerden büyük alkış topladı. 

Ebru Yıldız Günenç