• Haberler
  • Edirne
  • TED Edirne Koleji korosundan Cumhuriyet'in 100. Yılına özel 'Trakya'dan 100. Yıl Marşı'

TED Edirne Koleji korosundan Cumhuriyet'in 100. Yılına özel 'Trakya'dan 100. Yıl Marşı'

TED Edirne Koleji öğrencileri ve öğretmenleri tarafından Cumhuriyet'in 100. Yılına özel 'Trakya'dan 100. Yıl Marşı' yapıldı.

TED Edirne Koleji korosundan Cumhuriyet'in 100. Yılına özel 'Trakya'dan 100. Yıl Marşı'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Cumhuriyet’in 100. Yılına özel olarak öğrencileri, öğretmenleri ve Metin Barbaros tarafından “Trakya’dan 100. Yıl Marşı” yazıldı.

Marş ardından TED Edirne Koleji Müzik Öğretmeni Mustafa Dalgıç tarafından bestelendi.

TED Edirne Koleji öğrencileri ve öğretmenlerinden oluşan koro ve orkestra tarafından sözleri Metin Barbaros’a ait olan marş seslendirildi.

TED Edirne Koleji öncülüğünde aranjmanı ve bestesi yapılan marş, Cumhuriyet’in 100. Yılı coşkusu gelecek nesillere aktarılmasını sağlayacak.

Marşı seslendiren öğrenciler arasında, Gizem İnce, Begüm Tuna, Eser Akansu Eray, Mürüvvet Dağ, Dilek Alpağut, Gamze İmrak Boztuna, Simge Çelik, Çisem Gökalp, Begüm Özaydın, Nilay Karahan, Gönül Şimşek, İzel Ezgi Kardeş, Buse Demirel, Sinem Kırca,Başak Köse, Betül Balkış, Yelda Çetin, Sultan Girgin, Ahmet Uzunçınar ve TED Edirne Koleji Okul Korosu yer aldı.

Marşın orkestrasında ise bateride Hüseyin Altay, trompette Mustafa Dalgıç, gitarda Gürhan Varış, piyanoda Eser Akansu Eray, kemanda Gizem İnce, kemanda Damla Ece Kurtuluş, klavyede Gürhan Varış, bağlamada Ahmet Arda Öztürk, darbukada Sinan Çelik ve klarnette Ulaş Erel yer aldı. Haber Merkezi

HABER MERKEZİ