• Haberler
  • Edirne
  • Tarım aleti çalan şüpheliler jandarma tarafından yakalandı

Tarım aleti çalan şüpheliler jandarma tarafından yakalandı

Edirne İli Havsa ilçesinde bir şahsa ait 2 adet tarım aletinin çalınması olayı ile ilgili olarak 2 şüpheli tespit edilerek yakalandı.

Tarım aleti çalan şüpheliler jandarma tarafından yakalandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne İl Jandarma Komutanlığınca sorumluluk bölgesinde emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanması, yasadışı faaliyeti olan kişi veya kişileri tespit etmek, suç ve suçlu bağlantılarını ortaya çıkartmak ve faillerini yakalayarak adli mercilere teslim edilmesini sağlamak maksadıyla yürüttüğü çalışmalara hız kesmeden devam ediyor.

JASAT Dedektiflerinin yaptığı çalışmalar sonucu Edirne İli Havsa ilçesinde bir şahsa ait 2 adet tarım aletinin çalınması olayı ile ilgili olarak 2 şüpheli tespit edilerek yakalandı.

Şahısların yer göstermesi sonucu 2 adet tarım aleti bulunarak sahibine teslim edildi. Olayla ilgili olarak şüpheli şahıslar, haklarında yapılan tahkikat sonucu adli makamlara sevk edildi.

Yapılan açıklamada, ilimizde asayiş ortamının sağlanması ve yasadışı faaliyeti olan kişi veya kişilerin yakalanarak adli makamlara teslim edilmesini sağlamak amacıyla titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam edeceğiz ifadeleri kullanıldı.  Haber Merkezi

HABER MERKEZİ