Süloğlu Spor Kulübü'nden farklı galibiyet

Süloğlu Spor GK Küplü Sporu 8-2 mağlup ederek Edirne 1.amatör ligde birinciliğe yükseldi.

Süloğlu Spor Kulübü'nden farklı galibiyet
TAKİP ET Google News ile Takip Et

8-2 skorla biten maç sonunda Süloğlu Belediye Başkanı Mehmet Ormankıran Küplü Belediye Başkanı Gökmen Altay’a Süloğlu GK Spor atkısı hediye etti. Heyecan dolu bir maç olduğunu söyleyen Ormankıran, iki takımında 90 dakika boyunca seyir zevki yüksek bir maç seyrettirdiğini aktardı.

Skorun dışında asıl önemli olanın centilmence mücadele etmek olduğunun altını çizen Ormankıran, "Amatör Kulüpleri yaşatmakta kolay değildir. Süloğlu’nda bizler, Küplü de kardeşim Gökmen spora ve sporcuya sahip çıkmaya çalışıyoruz. Her zamanda sahip çıkacağız. Bugün güzel ilçemiz Süloğlu’nda Küplülü hemşerilerimizi ve değerli başkanımızı misafir etmekten onur duyduk. Tüm sporcularımıza kazasız güzel bir sezon geçirmelerini diliyorum” dedi.

Maç sonunda soyunma odasına giderek futbolcularla bir araya gelen Ormankıran, oyuncuları tebrik ederek güzel bir maç izlettirdiklerini söyledi.

Kulübün 4 haftadır yenilmeden şampiyonluğa yürüdüğünü aktaran Ormankıran,  "İnşallah bu sezon hep birlikte şampiyon olacağız. Bu maçla birlikte birinciliğe yükseldik.  Zafer bizim ve inanların olacaktır. Sadece ben değil tüm Süloğlulular sizlere inanıyor. Ve bizler sizlerin her zaman arkanızdayız. Bizler birlik ve beraberlik içerisinde halkımızla kulübümüzün yanındayız. Bir kez daha sizlerin gözlerinden öpüyorum. Sizleri ve hocalarınızı tebrik ediyorum ”diye konuştu.

Süloğlu ilçe stadında oynanan maçı Belediye Başkanı Mehmet Ormankıran, Küplü Belediye Başkanı Gökmen Altay, Süloğlu Belediye Meclis Üyeleri, CHP Süloğlu İlçe Başkanı Lütfü Serbest ve kalabalık taraftar grubu birlikte izledi.

Barış Karapaça