Süloğlu Kaymakamı Özgür Kaya yarıyıl tatili mesajı

Süloğlu Kaymakamı Özgür Kaya 2022-2023 eğitim öğretim yılının yarıyıl tatiline girmesi çerçevesinde yazılı mesaj yayımladı.

Süloğlu Kaymakamı Özgür Kaya yarıyıl tatili mesajı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kaymakam Kaya mesajında, öğrencilerin tatili verimli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğini vurguladı.

Karne heyecanını kendisinin de yaşadığını belirten Kaymakam Kaya, öğrencilerin azimle çalışmaya devam etmesi tavsiyesinde bulundu.

Başarının yolunun herkese açık olacağını ifade eden Kaymakam Kaya, mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Başarının yolu herkese açıktır, yeter ki siz hedefinizi doğru tespit edin ve ona göre planınızı yapın. Eğitimde yeniliğe, gelişime ve dinlemeye her zaman açık olun. Çalışma azminiz ve kararlılığınız hiçbir zaman azalmasın. Değerli Öğretmenlerimiz, 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılının birinci döneminde göstermiş olduğunuz özverili çalışmalardan dolayı sizleri kutluyorum. Sahip olduğunuz bilgi birikimini, mesleki deneyiminiz ve sevginizle en güzel şekilde gelecek nesillere aktardığınızı biliyorum. Değerli veliler; çocuklarımızı sadece dönem veya yıl sonunda aldıkları notlarla değerlendirmeyiniz. Bazı öğrencilerin karnelerinde arzu edilmeyen notlar olabilir. Çocuklarımızın sosyal, zihinsel, duygusal ve fiziksel kapasitelerinin karnelere sığmayacak kadar zenginliğe sahip olduğunu unutmamalıyız. Çocuğunuzun karnesi nasıl olursa olsun, desteğinizi esirgemeyin. Çocuğunuzu başkalarıyla kıyaslamayın, çünkü her çocuğun kişiliği, yetenekleri ve özellikleri birbirinden farklıdır. Evlatlarımızla konuşarak onlara ve fikirlerine değer verdiğinizi gösterin. Başarı ve başarısızlıklarında hep yanlarında olun, en büyük destekçileri siz olun."

HABER MERKEZİ