• Haberler
  • Edirne
  • Spor Bakanı Edirne Mahalle Ligi Tanıtımına Katıldı

Spor Bakanı Edirne Mahalle Ligi Tanıtımına Katıldı

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Edirne'de Mahalle Ligi Projesinin tanıtım programına katıldı. Bakan Bak, Şükrü Paşa Atletizm Sahasında gerçekleştirilen programda kurulan stantları tek tek gezerek sporcularla yakından ilgilendi.

Spor Bakanı Edirne Mahalle Ligi Tanıtımına Katıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, bir dizi program için Edirne’ye geldi. Bakan Bak, Edirne’de ilk olarak Amatör Spor Kulüpleri ile bir araya geldi. Ardından 25 Kasım Şehir Stadyumunda incelemelerde bulundu.
Bakan Bak ve beraberindekiler 25 Kasım’ın ardından Şükrü Paşa Atletizm Sahasında gerçekleştirilen Edirne Mahalle Ligi Projesinin tanıtım programına katıldı. Bak, burada Mahalle Ligi Projesi kapsamında açılan kursların stantlarını gezdi. Bak, sporcularla masa tenisi, bilek güreşi, voleybol ve futbol oynadı.

BAK; “GENÇLERİ BAĞIMLILIKTAN UZAK TUTUYORUZ”

Tanıtım programına katılanlar ile tek tek fotoğraf çektiren Bakan Bak, burada yaptığı konuşmada, gençleri bağımlılıktan sporla uzaklaştırmaya çalıştıklarını belirtti. Yetenek taraması yapıklarını ve bu tarama ile 4 milyon genci spora kazandırdıklarını ifade eden Bak, Türk sporunda devrim gerçekleştirdiklerini söyledi.

İBA’YA DESTEK İSTEDİ

Konuşmasında Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba’ya destek isteyen Gençlik ve Spor Bakanı Bak; “Edirne’ye kadın eli değsin. Biz kendisine her zaman destek olmaya hazırız.” Dedi.

ROMAN HAVASI OYNADI

Proje tanıtım programında konser veren orkestranın Roman havası çalması üzerine Bakan Bak ve beraberindekiler sahneye çıkarak oynadı.

Proje tanıtım programına Edirne Valisi Yunus Sezer, Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, AK Parti Edirne İl Başkan Vekili Aydoğan Akıncı, kurum müdürleri, sporcular, antrenörler ve veliler katıldı. Fahrettin Baydar

Fahrettin Baydar