Sosyal market yeni yerinde hizmet vermeye devam ediyor

'Asrın felaketi' olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Edirne Mimar Sinan Spor Salonu'nda oluşturulan ücretsiz sosyal markettin yeri değiştirildi. Sosyal market Buçuktepe mevkinde bulunan Edirne Spor Salonu'nda hizmet vermeye devam ediyor.

Sosyal market yeni yerinde hizmet vermeye devam ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhuriyet tarihinin en büyük depremlerinden olan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından tüm Türkiye tek yürek oldu. Ülkenin dört bir yanında yardım çalışmaları yürütülüyor. Edirne Valiliği koordinesinde Mimar Sinan Spor Salonu’nda oluşturulan ücretsiz sosyal markettin yeri değiştirildi.

Ücretsiz sosyal market Buçuktepe mevkinde bulunan Edirne Spor Salonu'nda hizmet vermeye devam ediyor.Sosyal markete gelen yardımlar tasnif edilerek marketteki reyonlarda yerini alıyor. Markete gelen depremzedeler ilk olarak kayıt yaptırıyor. Kayıt esnasında belirlenen ihtiyaçlar görevliler tarafından listeleniyor. Hazırlanan listeye göre ihtiyaç duyulan eşyalar marketten temin edilerek depremzedelere veriliyor. Sosyal markette gıdadan giyime, hijyen malzemelerinden bebek eşyalarına kadar her ürün bulunuyor. Kumru Öngün

KUMRU ÖNGÜN