Selimiye İmam Hatip Ortaokulu'nda 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı açıldı

Edirne Selimiye İmam Hatip Ortaokulu'nda 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı'nın açılışı düzenlenen törenle yapıldı. Fuara katılan Edirne Valisi Yunus Sezer, öğrencilerin çalışmalarını inceleyerek bilgi aldı.

Selimiye İmam Hatip Ortaokulu'nda 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı açıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne Selimiye İmam Hatip Ortaokulu'nda 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı düzenlenen törenle açıldı. Fuarda açılış kurdelesini Edirne Valisi Yunus Sezer, İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı, AK Parti Edirne İl Başkanvekili Aydoğan Akıncı, Okul Müdürü Fatih Ot, katılımcılar ve öğrenciler birlikte kesti.

Fuarda 60 öğrenci tarafından hazırlanan 16 farklı proje sergilendi. Fuarda fen, teknoloji, bilim, matematik, mühendislik, kültür ve sanat  atölyeleri yer aldı.

Öğrencilerin çalışmalarını yürüttüğü fen, teknoloji, bilim, matematik, mühendislik, kültür ve sanat  atölyelerini ziyaret eden Vali Sezer,  öğrencilerden çalışmalarla ilgili bilgi alarak başarılarının devamını diledi.

Öğrenci ve öğretmenlerin çok güzel çalışmalara imza attığını söyleyen Selimiye İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Fatih Ot, "İnşallah bu fuarımız öğrencilerimizin akademik, kültürel gelişimine, ilim irfan ve hikmet yolunda yeni ilhamlar kazanmasına ve yeni projelere başlamak için heveslenmelerine vesile olur" dedi.

Açılışı yapılan 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı 18 Nisan 2024 Perşembe günü de ziyaret edilebilecek.

Haber Merkezi

HABER MERKEZİ