'Şarkılar bizi söyler biz de şarkı söyleriz' projesi kapsamında konser düzenlendi

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 81'ilde başlatılan 'Şarkılar bizi söyler biz de şarkı söyleriz' projesi kapsamında Edirne ve Havsa Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri konser düzenledi.

'Şarkılar bizi söyler biz de şarkı söyleriz' projesi kapsamında konser düzenlendi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü koordinesinde başlatılan "Şarkılar bizi söyler biz de şarkı söyleriz" projesi çerçevesinde Edirne’de konser düzenlendi.

Edirne ve Havsa Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri tarafından gerçekleştirilen Türk müziği konseri ilgiyle izlendi.

Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen konser yoğun ilgi gördü. Konsere katılan seyirciler, bazen duygu, bazen ise neşe dolu anlar yaşadı.

Edirne ve Havsa Halk Eğitim Merkezî kursiyerleri Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde başlatılan proje çerçevesinde sahne aldı. Kursiyerlerden oluşan koro kulakların pasını sildi.

Düzenlenen konserde koronun şefliğini Zehra Korucu yaptı. Türk sanat müziği konserinde Duydum ki unutmuşsun, Nasıl geçti habersiz, Elbet bir gün buluşacağız gibi sevilen eserler seslendirildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı konser ardından Koro Şefi Zehra Korucu'ya çiçek takdim etti.

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan proje çerçevesinde ilk konserin gerçekleştirildiğini söyleyen Arpacı, ekibin 27 Şubat tarihinde İstanbul'da, İstanbul'dan gelecek ekibin ise 22 Şubat tarihinde Edirne'de konser vereceğini aktardı.

Bakanlığın projeyi iller arasına yaymak istediğini ifade eden Dr. Arpacı, konserin gerçekleştirilmesine destek veren Edirne Valisi Hüseyin Kürşat Kırbıyık ve Eşi Dilek Kırbıyık’ada teşekkür etti.

Konser sonunda toplu fotoğraf çekimi yapıldı.