• Haberler
  • Edirne
  • Sanayi sitesinde geleneksel iftar programı düzenlendi

Sanayi sitesinde geleneksel iftar programı düzenlendi

                S.S. Edirne Küçük Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi iftar programı düzenledi. Geleneksel hale gelen iftar yemeği programı yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Sanayi sitesinde geleneksel iftar programı düzenlendi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

                Programda konuşan S.S. Edirne Küçük Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Cafer Rokovet, Edirneli esnafların kent ve ülke için kilit taşı olduğunu, birlik ve beraberliğin çimentosu olduğunu vurguladı.

                Rokovet, eski ustalardan ve başkanlardan miras kalan geleneksel  iftar yemeğini  yönetim kurulu üyeleriyle birlikte gerçekleştirmenin onurunu ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Programa katılan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ise, geleneksel hale gelen iftar yemeğinin gerçekleştirilmesine emeği geçenlere teşekkür etti.

                İftar programına  Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Şafak Kırbiç, Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin Özbaş, AK Parti Edirne İl Başkan Yardımcısı Aydoğan Akıncı, Edirne Şoförler Odası Başkanı Ali Şahin, Yeni Sanayi Sitesi Başkanı Ayhan Çiftçi ve Yönetim kurulu üyeleri, Edirne Demirciler ve Kaynakçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Birol Özbaş, Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ayhan Can, Edirne Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Kemal Cingöz, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis üyeleri, STK ve Oda yöneticileri, kamu kurum müdürleri ile sanayi esnafı katılım sağladı.

Ebru Yıldız Günenç

EBRU YILDIZ GÜNENÇ