Şampiyon Güreşçi Evine Döndü

Ankara Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü adına güreşen Elif Yanık Edirne Şahi Spor'a transfer oldu. Kadın Güreşçi Elif Yanık'ın kariyerde Dünya ve Avrupa üçüncülüğü, Balkan ve Türkiye Şampiyonluğu bulunuyor.

Şampiyon Güreşçi Evine Döndü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Şampiyon Güreşçi Elif Yanık Şahi Spor’a transfer olarak yeniden Edirne adına güreşmeye başladı. Genç yaşına rağmen Yanık, kariyeri boyunca birçok başarıya imza attı.
Dünya ve Avrupa üçüncülüğü ile Balkan ve Türkiye Şampiyonluğu bulunan Yanık, cumartesi günü Çorum’da başlayan Türkiye Şampiyonası’nda da Edirne için mindere çıkacak.

Edirne Şahi Spor Kulüp Başkanı Şamil Doğu Delen konuyla alakalı şunları söyledi: “Edirneli, Edirne’de yetişen ve Edirne için ter döken başarılı bir sporcuyu bünyemize kattığımız için mutluyuz. Umarım madalya koleksiyonunu Edirne Şahi Spor şemsiyesi altında daha da geliştirir ve ilimizde yeni şampiyonlar yetişmesine katkıda bulunur.”

Elif Yanık, Edirne Şahi Spor’da güreşçiliğin yanı sıra antrenörlük de yaparak gelecek nesil şampiyonların yetişmesine katkıda bulunacak.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ