SAHİL ŞERİDİNDE TEMİZLİK ÇALIŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

Keşan Belediyesi tarafından kentin sahil şeridinde hummalı bir temizlik çalışması yürütülüyor. Haftanın 7 günü devam eden temizlik çalışmalarında hedef, gelecek nesiller, temiz bir çevre ve korunmuş bir doğa bırakmak olduğu belirtildi.

SAHİL ŞERİDİNDE TEMİZLİK ÇALIŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLİYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

  Edirne'nin Ege Denizi'ne olan kıyı bölgelerinde temizlik çalışmaları yürütülüyor. Keşan Belediyesi tarafından gerçekleştirilen temizlik çalışmaları kapsamında sahil şeridinde bulunan çöpler ekipler tarafından toplanıyor.

                Haftanın her günü gerçekleştirilen temizlik çalışmaları kapsamında Keşan ilçesine bağlı kıyı bölgelerindeki sahil şeritlerinde hummalı bir temizlik çalışması yapılıyor.

                Ekipler tarafından toplanan poşetler dolusu çöp sahil şeridinin ne derece kirli olduğunu gözler önüne seriyor. Denize girmek için kullanılan sahil şeridinde duyarsız vatandaşların bıraktığı çöpler haftanın her günü ekipler tarafından toplanıyor.

                Keşan Belediyesi kıyı bölgelerinde yaptığı bu çalışma kapsamında hedeflerinin gelecek nesiller, temiz bir çevre ve korunmuş bir doğa bırakmak olduğu belirti. Çevremizi koruyor, sahillerimizi temizliyoruz mottosuyla gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında duyurularda bulunan Keşan Belediyesi, vatandaşlara temizlik çalışmalarına çevreye gelişi güzel çöp atmayarak destek olabileceklerini ifade etti.