Sağanak ve fırtına vatandaşları denizde yakaladı

Saros Körfezi'nde şiddetli fırtına ve sağanak etkili oldu. Olumsuz hava şartlarından etkilenen tatilciler ve işletme sahipleri zor anlar yaşadı.

Sağanak ve fırtına vatandaşları denizde yakaladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte tatilciler sahillere akın etti. Edirne'nin Keşan ilçesine bağlı Saros Körfezi'nde Güneşli havanın tadını çıkarmak isteyen tatilciler yağmura hazırlıksız yakalandı.

                Olumsuz hava şartlarının oluşması sonrası bazı işletmeler zarar gördü. Tente, şemsiye ve şezlonglar şiddetli rüzgar nedeniyle yerinden söküldü. Tatilciler yağmurdan kaçmak için sığınacak yer aradı.

                Geçtiğimiz günlerde Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarı gerçekleşti. Edirne'nin Keşan ilçesi Saros Körfezi'nde başlayan yağmur gittikçe etkisini arttırdı. Şiddetli sağanak ve fırtına hayatı olumsuz etkiledi.

                Saros Körfezi kıyısında etkili olan olumsuz hava şartları nedeniyle hasır tente, şemsiye, şezlong gibi portatif malzemeler yerinde çıkarak savruldu. Şiddetli sağanak ve fırtınaya denizde yakalanan vatandaşlar sığınacak yer aradı. Tatilciler sağanak ve fırtınanın bitmesinin ardından yeniden denize girdi.