Ramazan ayı pazara bereketiyle geldi

11 ayın Sultanı Ramazan ayını sayılı günler kala meyve sebze ihtiyaçlarını karşılamak isteyen vatandaşlar Pazartesi günleri kurulan pazara geldi. Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte tezgahlardaki fiyatlara da yansıdı. Geçtiğimiz haftalarda 25 liradan alıcı bulan salatalık, domates bu hafta ise 20 liraya geriledi.

 Ramazan ayı pazara bereketiyle geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ramazan ayına sayılı günler kala Edirne’de vatandaşlar ramazan alışverişi için meyve sebze pazarlarını tercih ediyor.  11 ayın sultanı Ramazan ayı öncesi mutfak ihtiyaçlarını karşılamak için
gelen vatandaşlar pazara ramazan bereketini de getirdi.
              40 yıldır pazarcılık yapan 65 yaşındaki Ramazan Yerlisu, “Ramazan geliyor, tezgâhlardaki fiyatlara da yansıdı bu. Salatalık şuan 20 lira, geçen haftaki fiyatlara göre fiyatlar düştü. Geçtiğimiz hafta 25 liradan sattığımız ürünler bu hafta 20 liradan satışa sunuluyor” dedi.
Hava sıcaklıkları ve Ramazan ayının bereketiyle geldiğini belirten Pazarcı Yerlisu, Ramazan ayı bereketiyle geldi. Hava sıcaklıkları arttıkça yeni ürünlerde tezgahlara gelmeye başladı. Geçtiğimiz haftalarda 25 liradan satılan domates, salatalık, patlıcan, şuanda 20 liradan alıcısını buluyor” dedi.

Barış Karapaça