• Haberler
  • Edirne
  • Pera Cimnastik Spor Kulübü yıl sonu etkinliği düzenledi

Pera Cimnastik Spor Kulübü yıl sonu etkinliği düzenledi

Pera Cimnastik Spor Kulübü tüm yaş gruplarındaki sporcularının katılımıyla yıl sonu etkinliği düzenledi.

Pera Cimnastik Spor Kulübü yıl sonu etkinliği düzenledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne Yeni Spor Salonunda düzenlenen etkinlikte, Pera Cimnastik bünyesinde yer alan tüm sporcular görücüye çıktı.

Hobi grupları, okul sporları grupları ve altyapı sporcuları tribüne gelen izleyicilere gösteri yaptı.

Kulübünün Performans Grubu sporcuları da tek tek serbest, çember aleti, top aleti ve kurdele aleti ile gösterilerini sundu. İzleyenler gösterileri ilgiyle takip etti.

Gösteriler sonunda tüm yaş grupları sporcuları öğretmenlerinin elinden madalyalarını aldı.

Etkinlikte açıklamalarda bulunan Pera Cimnastik Spor Kulübünün Antrenörlerinden olan Yağmur Vardar, kulüp olarak kısa zamanda iyi performans sergilediklerini aktardı.

Çalışmalara devam edeceklerini belirten Vardar, “Her geçen gün aramıza katılan yeni sporcularımızla birlikte giderek büyüyoruz. Edirne’lilerin kulübümüze olan bu ilgileri bizim için büyük bir gurur kaynağı oluyor. Bu yıl sonu etkinliği ile birlikte hem kulübümüzü Edirne kamuoyuna daha yakından tanıtmak hem de sporcularımızın performanslarını ailelerine sergilemek istedik. Çok güzel ve coşkulu bir etkinlik oldu. Tüm sporcularımıza yıl içerisinde gösterdikleri özverili çalışmaları için, ailelerimize de sporcularımıza ve bizlere verdikleri desteklerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz. Edirne’de cimnastik sporunu eski özlenen günlerine taşımak hedefiyle çıktığımız yolda emin adımlarla ilerliyoruz.” Dedi. Haber Merkezi

HABER MERKEZİ