Özcan, aday adaylığını açıkladı

Eski AK Parti Edirne Merkez İlçe Başkanı Önder Özcan, belediye başkanlığına aday adaylığını açıkladı.

Özcan, aday adaylığını açıkladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Edirne İl Başkanlığında gerçekleştirilen basın toplantısıyla aday adaylığını açıklayan  Özcan, resmi evraklarını teslim ederek başvuruda bulunduğunu bildirdi.

Eylül ayında partideki görevinden istifa eden Özcan, partide 20 yıl boyunca hizmet etmekten gurur ve mutluluk duyduğunu anlattı.

Özcan, deneyimlerini Edirne Belediye Başkanlığı'na aktarmak istediğini belirtti.

Toplantıda Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı da eleştiren Özcan, “2004'ten 2024'e gelen süreçte Edirne'mizde inanın ki hiçbir şey değişmedi. Halen yolu, kaldırımı, altyapıyı, çukurları konuşan Edirne ile karşı karşıyayız. Bunun Edirne'ye, ülkeye ve dünyaya olan bir ayıp olduğunu düşünüyorum. Kısmet olursa el birliğiyle, yüreğimizle ve ekibimizle bu kötü gidişatı, bu kötü reklamı durdurmak istiyoruz. 2004'te de sorun tuvaletti,  otoparktı, 2024'e geldik, bu sorunların olmaması gereken bir Edirne yerine kırmızı kazaktan bahsettiler, 'asfalt yaptım' dediler, halen Yeniimaret için 'çöpünüzü kaldırdım, daha neyinizi yapayım' diyen bir zihniyetle karşı karşıyayız. Allah kısmet ederse, el birliğiyle, güç birliğiyle, hep beraber, inanarak  bu zihniyeti bu kırmızı kazağın saltanatını hep birlikte kaldırmanın inancını taşımaktayız" dedi.  Kumru Öngün

KUMRU ÖNGÜN