Özbaş ailesinin acı günü

Aile ve Sosyal Politikalar Edirne İl Müdürü Bilgin Özbaş'ın 49 yaşındaki kız kardeşi Milli Okçu Nilgün Özbaş Kobak geçirdiği rahatsızlık nedeniyle yaşamını yitirdi.

Özbaş ailesinin acı günü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Aile ve Sosyal Politikalar Edirne İl Müdürü Bilgin Özbaş'ın 49 yaşındaki kız kardeşi Milli Okçu Nilgün Özbaş Kobak, vefatı ailesini, sevenlerini ve yakınlarını yasa boğdu.
                Yeniimaret semtinin ve Edirne Sanayi Sitesi'nin esnaflarından merhum Sait Özbaş'ın kızı Nilgün Özbaş Kobak, Amerika'nın Virginia eyaletinin Richmond şehrinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayata gözlerini yumdu.  

Türkiye Okçuluk Federasyonu tarafından sosyal medya üzerinden yayımlanan taziye mesajında, "Eski Milli Sporcumuz ve Balkan şampiyonu Nilgün Özbaş Kobak, geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etmiştir. Merhumeye Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine baş sağlığı dileriz" ifadelerine yer verildi.

Edirne'de okçuluk sporunun yaygınlaşması, sevilmesinde önemli rol oynayan ikiz Milli Okçular Nilgün ve Belgin Özbaş kardeşler, elde ettikleri başarılarla gerek yurt içi gerekse yurt dışında spor camiasının yakından tanıdığı isimler arasında yer alıyordu.

Milli Okçu Nilgün Özbaş Kobak'ın cenazesi  13 Ocak 2023Cuma Günü Cuma namazı sonrası Edirne Yeniimaret 2.Beyazıt Külliyesi Camiinden kaldırılarak, Edirne Yeniimaret Bademlik Mezarlığına defnedilecek.

Edirne Haber Gazetesi olarak Merhume Nilgün Özbaş Kobak'a Allah'tan rahmet, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin Özbaş'a ve yakınlarına ise başsağlığı dileriz.


Ebru Yıldız Günenç

EBRU YILDIZ GÜNENÇ