Olumsuz hava alışverişi etkilemedi

Soğuk ve yağışlı hava vatandaşın pazar alışverişine engel olmadı. Ulus Pazarı soğuk ve yağışlı havaya rağmen doldu taştı.

Olumsuz hava alışverişi etkilemedi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne’de Cuma günleri kurulan yerli ve yabancı turistlerin rağbet gösterdiği Ulus Pazarı’nda soğuk ve yağışlı havaya rağmen yoğunluk yaşandı.

Ulus Pazarı’na ilgiye soğuk havada engel olamadı. Uzun zamandır mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklığı 4 dereceye kadar geriledi. Buna rağmen Edirne'de cuma günleri kurulan Ulus Pazarı'na vatandaşın ilgisi azalmadı.

Pazar esnafı sabahın erken saatlerinde tezgahlarını hazırladı ve müşterilerini beklemeye başladı. Vatandaşlar uygun fiyatlı ürün bulabilmek için pazarın yolunu tuttu. Kış aylarının gelmesiyle birlikte kazak, mont, yelek gibi ihtiyaçlarını karşılamak isteyen yerli ve yabancı vatandaşlar Pazar tezgâhlarını tek tek gezdi.

Edirne’de cuma günleri kurulan ve 3 ülkenin vatandaşını bir araya getiren Ulus Pazarı’na ilgiyi soğuk hava azaltamadı. Bir süredir mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklığı 4-5 dereceye kadar geriledi. Buna rağmen vatandaşın Ulus Pazarı’na olan ilgisi azalmadı.

Son günlerde düşen sıcaklıklar ve yağışlı hava nedeniyle pazara ilginin az olacağı bekleniyordu. Ancak beklenen olmadı. Hem komşu illerden hem de Bulgaristan’dan gelenler pazarı doldurdu. Ebru Yıldız Günenç

EBRU YILDIZ GÜNENÇ