Okul öncesi uyum programı başladı

​​​​​​​Edirne'de 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı ilkokul 1 ve lise 9'uncu sınıf öğrencileri için uyum programı başladı. Hafta boyunca sürecek programda uyum haftasına yönelik uygulama çizelgesi ile 12 etkinlik örneğine yer verildi.

Okul öncesi uyum programı başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne’de 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı ilkokul 1 ve lise 9'uncu sınıf öğrencileri için uyum programı başladı. Hafta boyunca sürecek programda uyum haftasına yönelik uygulama çizelgesi ile 12 etkinlik örneğine yer verildi.

Okul öncesi uyum programı başladı. Ders zilinin çalmasıyla birlikte ilkokul 1 ve lise 9'uncu sınıf öğrencileri ders sıralarındaki yerini aldı.

2023-2024 eğitim öğretim yılı Tüm sınıf ve kademelerde 11 Eylül 2023 Pazartesi başlayacak. Okula uyum programı ve rehberlik uygulamaları hazırlanan okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liseye başlayacak öğrenciler ise ilk kez 8 Eylül tarihine kadar programa devam edecek.

Uyum programı çerçevesinde okul öncesi, ilkokul 1 ve lise 9'uncu sınıf öğrencileri 4-8 Eylül'de okulları, öğretmenleri ve arkadaşlarıyla buluşmuş olacak. Okul öncesinde, aile ve çocuklarla gerçekleştirilecek uyum sürecine destek olmak amacıyla hazırlanan okula uyum rehberinde, uyum haftasına yönelik uygulama çizelgesi ile 12 etkinlik örneğine yer verildi.

İlkokul 1'inci sınıflar için hazırlanan rehberde de uyum haftası uygulama çizelgesi ile 9 etkinlik örneğine yer verildi.

TED Edirne Koleji öğrencileri de okul öncesi uyum programı kapsamında dersliklerin yolunu tuttu. Öğrenciler hafta boyunca 12 farklı etkinlikle okula uyum sağlayacak.

KUMRU ÖNGÜN