• Haberler
  • Edirne
  • Öğrencilere yönelik eğitimler ve kurumlar arası iş birliği ele alındı

Öğrencilere yönelik eğitimler ve kurumlar arası iş birliği ele alındı

Yaz tatilinin sona ermesinin ardından 2025-2026 Eğitim-Öğretim yılı başladı. Öğrencilerin güvenliği için 'Okul Güvenliği ve Asayiş/Trafik Tedbirleri Toplantısı' Vali Yunus Sezer başkanlığında gerçekleştirildi.

Öğrencilere yönelik eğitimler ve kurumlar arası iş birliği ele alındı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Devecihan Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıya İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, Edirne Belediyesi, İl Özel İdaresi, AFAD, ilgili kurum temsilcileri, okul müdürleri, okul aile birlikleri ve muhtarlar katıldı.

Okul çevrelerinde güvenlik ve trafik tedbirleri, servis araçlarının denetimleri, öğrencilere yönelik eğitimler ve kurumlar arası iş birliği konularının ele alındığı toplantıda karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. 

 Yeni eğitim-öğretim yılında öğrencilerin güvenliği için tüm kurumların koordineli bir şekilde çalışmaya devam edeceği vurgulandı. Haber Merkezi

 

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme