Muhtar adayı Akdağ projelerini anlattı

Her yıl düzenlediği Uluslararası Edirne Maratonu ile tanınan ve Barutluk Mahallesi'nden ayrılarak Kurtuluş Mahallesi ismini alacak mahalle için muhtar adayı olan Önder Akdağ, basın açıklaması gerçekleştirdi.

Muhtar adayı Akdağ projelerini anlattı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kurtuluş Mahallesi Muhtar adayı Önder Akdağ, Eski TOKİ’de bulunan Gölet Park’ta basın açıklaması gerçekleştirdi.

Akdağ, yaptığı basın açıklamasında ilk olarak Çanakkale Zaferinin 109. Yıldönümü dolaysıyla başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve bu toprakları bize şehit kanlarıyla armağan eden şehitlerimizi saygı ve minnetle yâd ettiklerini belirtti.

Bir yolculuk içinde olduklarını aktaran Akdağ, “Bir yolculuk içindeyiz bu serüvenimizin nedeni aslında memleket sevdasından bunu herkesin bilmesini istiyorum en önemli konulardan birisi bu.  Memleket sevdası bizim kırmızıçizgimiz. Muhtarlıkla ilgili çalışmalarımızı yapıyoruz.  Sahada halkımızla temas ediyoruz. Ulaşabildiğimiz yerlere ulaşıyoruz. Bu süreçte 1920’lerde çıkmış muhtarlık yasasıyla bu seçimi sürecini yürütüyoruz. Bu nedenle ulaşabildiğimiz kadar vatandaşlara ulaşmaya ve onları oy kullanmaya teşvik etmeye çalışıyoruz.” Dedi.

İyilik iyidir felsefesine inandığını söyleyen Akdağ, “Ben mahalle sakinlerimizden öncelikle sandıklara gitmelerini istiyorum. Muhakkak oy kullansınlar. Özellikle ilk defa oy kullanacak gençlerimizin sandıklara gitmelerini istiyorum. Geleceğimizi attığımız oylarla belirlediğimiz gerçeğini unutmamalarını istiyorum. Bizim mahallemiz de oturup başka yerlerde oy kullanacak vatandaşlarda var bu kişilerin de sorunları çözülünce seçmenlerimiz buraya dönecek ve nüfus oranında ciddi artış yaşanacak. Ben hayatım boyunca iyi bir insan olmaya çalıştım ve iyilik iyidir felsefesini biliyorum. Ben bundan sonraki nesillere, geleceği daha iyi bir mahalle bırakmak adına bu yolda yürüyorum.” Şeklinde konuştu.

Akdağ, bu süreci belirleyecek olan kişilerin mahalle sakinleri olduğunu adile getirdi.

Akdağ, en büyük vaadinin iyi günde ve kötü günde bütün komşularımızın yanında olmayı istediğini belirtti.

Kurtuluş mahallesine Pazaryeri yapılması çok önemsediklerini belirten Akdağ, “Pazaryeri yapılması bizim için çok büyük öneme sahip. Pazaryeri yapıldığı zaman haftanın bir günü bizim mahalle sakinlerimize ait olacak ve bununla ilgili mücadele edeceğiz. Biz orada kadınların bir şeyler satarak aile ekonomisine katkı sağlamalarını destekliyor ve önemsiyoruz.  Olası bir felakete karşı Mahalle arama kurtarma ekibi kuracağız. Mahallemizde olan bir konu ile ilgili ya da çevre illerde yaşanacak bir durumda mahallelimiz duyarlılığını arttırmak adına arma kurtarma ekibi kuracağız.” Dedi.

 Kurtuluş Mahallesi’nde bulunan Gölet Park hakkında da açıklama yapan Akdağ, bu park Kurtuluş Mahalle’sinin kalbi arkın durumu ortada burayı güzelleştirmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız dedi.

Seçim afişlerinin toplanmasından dolayı tepki gösteren Akdağ, afişlerinin neden toplandığı hakkında bilgisi olmadığını söyledi. Kumru öngün

KUMRU ÖNGÜN