• Haberler
  • Edirne
  • Motosiklete çarpmamak için manevra yaptı, bankanın duvarına girdi

Motosiklete çarpmamak için manevra yaptı, bankanın duvarına girdi

Edirne'de Hükümet Caddesi Talatpaşa Asfaltı üzerinde meydana gelen kaza ucuz atlatıldı. Otomobil sürücüsü direğe çarparak durabildi.

Motosiklete çarpmamak için manevra yaptı, bankanın duvarına girdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Alınan bilgilere göre, Edirne'de Hükümet Caddesi Talatpaşa Asfaltı üzerinde otomobil ve motosikletin karıştığı kaza meydana geldi. Atatürk Bulvarı'nda seyir halinde olan otomobil sürücüsü N. R. A. yönetimindeki 34 FBK 268 plakalı otomobil, 22 ACD 612 plakalı motosiklet sürücüsü A. T.'ye çarpmamak için manevra yaptığı esnada direksiyon hakimiyetini kaybederek bir bankanın duvarına çarptı. Kazada en büyük teselli ise otomobilin karşıdan karşıya geçiş noktasındaki direğe çarptığı sırada kimsenin olmaması oldu.

Kazayı gören çevredeki vatandaşlar 112'yi arayarak ekiplere haber verdi. Haber verilmesi üzerine bölgeye polis, itfaiye ve 112 acil sağlık görevlileri sevk edildi. Çevredeki vatandaşların yardımıyla araçtan çıkarılan otomobil sürücüsü N.R. A. ve otomobilin çarpmaması için kendisini yere atan motosiklet sürücüsü A. T. gölgelik alanda ambulansın gelmesini bekledi.

Sürücü duygu dolu anlar yaşadı

Duvara çarparak durabilen otomobilin sürücüsü N.R.A araçtan çıktıktan sonra oluşan hasarı görünce duygu dolu anlar yaşadı.

Kazadan hafif sıyrıklarla kurtulan Otomobil sürücüsü N. R. A. olay yerinde yapılan müdahalenin ardından kazanın şokunu atlatmaya çalışırken,  ayağında ağrı olduğunu söyleyen motosiklet sürücüsü A. T.  ise kontrol amacıyla ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Haber Merkezi

HABER MERKEZİ