MHP milletvekilleri Cumhur ittifakının zaferi için durmadan çalışıyor

Milliyetçi Hareket Partisi Edirne İl Başkanlığı tarafından seçim çalışmaları kapsamında Edirne'nin Keşan ilçesi Cumhuriyet mahallesini ziyaret etti. İl Başkanlığından yapılan açıklamada MHP'nin mahalle ziyaretlerinin İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in mitinglerinden daha kalabalık olduğu belirtildi.

MHP milletvekilleri Cumhur ittifakının zaferi için durmadan çalışıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milletçi Hareket Partisi Edirne İl teşkilatı ve milletvekili adayları seçim çalışmaları kapsamında Keşan ilçesi Cumhuriyet mahallesini ziyaret etti.
            Ziyaret kapsamında İl başkanlığı tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Bizim Mahalle Mitinglerimiz, İP’in Genel Başkanı Meral Akşener in Mitinglerinden Daha Kalabalık Oluyor. İşte Keşan İlçesi, İşte Cumhuriyet Mahallesi! MHP Edirne Teşkilatları olarak; Milletvekili Adaylarımızla birlikte durmadan çalışıyoruz, mücadele ediyoruz, Milletvekili çıkarmak için saat mefhumu gözetmiyoruz. Çünkü, MHP, hak ettiği yere gelmesi için, çıtayı yükseltmek için, ivme kazandırmak için, üzerimize her ne düşüyorsa fazlasıyla yerine getirmek için yoğun ve tempolu çalışıyoruz.”
Haber Merkezi

HABER MERKEZİ