MHP Merkez İlçe Başkanı Altınel oldu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) olağan kongresinde merkez ilçe başkanı Avukat Oğuzhan Özcan Altınel oldu.

MHP Merkez İlçe Başkanı Altınel oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 


Kentteki bir tesiste gerçekleştirilen ve tek liste ile gidilen kongrede yeni merkez ilçe başkanı Avukat Oğuzhan Özcan Altınel oldu.

 MHP Edirne İl Başkanlığı 14. Kongresi gerçekleştirildi. Kentte bir restoranda düzenlenen kongrede Divan Başkanlığını MHP İl Başkanı Zakir Tercan yaptığı kongrede tek liste ile yapılan seçimde yeni merkez ilçe başkanı Avukat Oğuzhan Özcan Altınel seçildi.

                Tek liste ile gidilen kongrenin tamamladıklarını ve hayırlı olması temennisinde bulunan MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, “Genel başkanımızın talimatları ile bugün merkez ilçe kongremizi gerçekleştirdik. 15 Eylül Salı gününe kadar yapılacak ilçe kongremiz ile tüm kongrelerimiz tamamlanacak. Kongremiz Edirne’mize hayırlı uğurlu olsun.” Dedi.

Yeni seçilen Merkez İlçe Başkanı verilen görevi layıkıyla yerine getireceğini belirten Avukat Oğuzhan Özcan Altınel, “MHP Edirne merkez ilçe başkanı olarak seçildik. Bu görevi layıkıyla yapmaya çalışacağız. Allah utandırmasın.” Şeklinde konuştu.
               
                MHP Merkezi İlçe eski Başkanı Emre Tokluoğlu ise şunları kaydetti ; “MHP Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin takdirleriyle merkez ilçe başkanımız Avukat Oğuzhan Özcan Altınel oldu. Bizim için bu bitiş değil bir başlangıç, il kongremizi de en güzel şekilde yapacağız."

Barış Karapaça