MHP'den aday olan isimler için tanıtım toplantısı düzenlendi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Edirne Milletvekili adayları tanıtıldı. Partinin il başkanlığı binasında gerçekleştirilen tanıtımda konuşan İl Başkanı Zakir Tercan, yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını, amaçlarının Edirne'den 2 milletvekili çıkartmak olduğunu söyledi.

MHP'den aday olan isimler için tanıtım toplantısı düzenlendi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tanıtım toplantısında konuşan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, il ve ilçe teşkilatları ile hummalı bir çalışma içerisinde olduklarını söyledi.

Amaçlarının Edirne’den milletvekili çıkartmak olduğunu belirten Tercan, “Yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Bugün de burada adaylarımızı sizlere tanıtacağız. Çünkü Milliyetçi Hareket Partisi çok iddialı bir şekilde bu seçimlere hazırlanmış ve neticeye gitmek istiyor. Tabii en büyük arzularından bir tanesi de cumhur ittifakının ipi göğüslemesi ve zafere ulaşmasıdır. Biz çok iddialı bir şekilde şunu söylüyoruz, Edirne’de biz Milliyetçi Hareket Partisi ve ülkücü camia inşallah 2 tane milletvekili çıkaracağız. En az 2 tane milletvekili çıkaracağız. Milliyetçi Hareket Partisi'nin 4 tane milletvekili adayı toplum nezdinde ciddi manada itibar görüyor, seviliyor sayılıyor.” Dedi.

Tercan, daha sonra adayları tanıttı.

MHP Milletvekili adaylarından Hülya Bakan, “Bu davada bizleri bu onurlu göreve layık gören saygıdeğer genel başkanımız çok doktor Devlet Bahçeli beyefendiye çok teşekkür ediyorum. Şükranlarımı sunuyor. Partimizin birçok kademelerinde görev yapmanın onur ve mutluluğunu yaşadım. Aynı zamanda bu davada inandığım, güvendiğim insanlarla yürümekten gurur ve onur duyuyorum.” Dedi.

MHP Milletvekili adaylarından Hatice Sel da, “Partimizin tüm faaliyetlerinde eşim ile aktif olarak görevimi büyük bir onurla sürdürmekteyim, sürdürmeye devam edeceğim. 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan milletvekili genel seçimlerinde. Milliyetçi Hareket Partisi üçüncü sıra milletvekili adayı olarak Serhat şehri Edirnemize hizmet için desteklerine talibim.” İfadelerini kullandı.

MHP Milletvekili adaylarından Ayvaz Yalaza da, “Milliyetçi Hareket Partisi’ni anlamak zordur. Anlatmak çok daha zordur. Milliyetçi Hareket Partisi seçimi kazanmak için her şeyi mubah sayan bir anlayış içerisinde olmaz, olamaz olmamıştır. Bu davada izimiz var, liderimize sözümüz var. Serhat boylarında destan yazacağız, kazanacağız.” Diye konuştu.

MHP Milletvekili adaylarından Ali Özer ise, “Edirne'nin sorunlarını biliyoruz. Edirnemizin her bir köşesini, her bir köyünü adım adım bilirim. Gitmediğim hiçbir köyümüz yoktur. Hiçbir mahallemiz de yoktur. Edirne'nin sorunlarını ve o sorunların çözümlerini iyi biliriz. O çerçevede teşkilatımızın bize verdiği adaylık görevini yerine getirme noktasında. Şevkle heyecanla bu vazifeye sarıldık.” İfadelerine yer verdi. Ebru Yıldız Günenç

EBRU YILDIZ GÜNENÇ