Metalci karga yuvadan uçtu
Edirne'de evcilleştirerek '˜Pertev' adını verdiği kargasıyla metal müzik tutkusu sayesinde kurduğu dostluk ile dikkat çeken Ayşe Yeşilyurt, '˜Metalci Karga Pertev'in yuvadan uçtuğunu açıkladı.
Edirne'de 9 ay önce kedilere yem olmak üzereyken kurtararak evcilleştiren ve metal müzik dinleterek aralarında özel bir dostluk bağının kurulmasını sağlayan Ayşe Yeşilyurt, '˜Pertev' ismini verdiği karganın uçtuğunu açıkladı.
Yeşilyurt, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada; 'Canım Pertev'im uçtu gitti. Hem de bu kar kışta. Hayır, Mayıs gibi uçsaydı bu kadar üzülmezdim. Şimdi ne yer ne içer? Dile kolay 9 ay beraberdik yavrucuğumla. Acım büyük. Dünden beri gözyaşım sel oldu. Bir parçam gibiydi. Dünden beridir camdayım, belki döner diye. İnşallah unutmaz beni' ifadelerine yer verdi.
Sosyal medyada '˜Metalci Karga Pertev' ile fotoğraflarını paylaşan Yeşilyurt, Pertev'in uçarak özgürlüğüne kavuşmasının ardından evinin bahçesini ve sokağını aradığını açıklayarak üzgün olduğunu söyledi..
Bakmadan Geçme

Başkan İba duyurdu: Edirne’ye 10 uzman, 18 pratisyen hekim müjdesi

“Edirne’de 300 haneye yaklaşık 1200 kişilik kıyafet desteği sağlandı”

"Maarif çocuk" yayında

“Kahve Bahane” projesi sürüyor

Kakava Şenlikleri’nde hava güneşli ve sıcak olacak

Mandalinanın raf ömrünü uzatan "doğal solüsyon" geliştirdi