LİSE ÖĞRENCİLERİ ARAÇLARI TEK TEK DURDURDU

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Dr. Sadık Ahmet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine trafik eğitimi verildi.

LİSE ÖĞRENCİLERİ ARAÇLARI TEK TEK DURDURDU
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Edirne Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri vatandaşlara yönelik trafik eğitimlerini sürdürüyor. Trafik eğitim parkurunda eğitimlerine devam eden Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri son olarak Dr. Sadık Ahmet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde öğrencilere eğitim verdi.

Ekipler, lise 11 ve 12'inci sınıf öğrencilerine önce teorik, ardından da uygulamalı eğitim verdi. Teorik eğitimde lise öğrencilerine emniyet kemerinin önemi, yaya kuralları ile trafikte hareketi kolaylaştıran motosikletlerin ve motosiklet ekipmanlarının doğru kullanımı hakkında bilgi verildi. Teorik eğitimlerin ardından uygulamalı eğitime geçildi. Öğrenciler lise önünde ekiplerle birlikte uygulama yaptı. Trafik ekipleriyle birlikte araçları ve motosikletleri durduran öğrenciler kuralları uygulamalı şekilde öğrendi.  Eğitimlere katılan öğrenciler teorinin yanı sıra uygulamanın çok önemli olduğunu vurguladı.