Lezzetin ustaları Edirne'de
*Bulgaristan ve Türkiye sınır ötesi bölgesinde geliştirilmesi ve tanıtımı projesi kapsamında, 1 Temmuz Pazar günü 10.00-17.30 saatleri arasında Cumartesi Pazaryeri'ndeGastronomi Festivali düzenlenecek.
Edirne Ticaret ve Sanayi Odası, gurme ve şarap turizminin Bulgaristan ve Türkiye sınır ötesi bölgesinde geliştirilmesi ve tanıtımı projesi kapsamında Gastronomi Festivali düzenleyecek.
Yöresel ürünlerin sergileneceği Gastronomi Festivali, 1 Temmuz Pazar günü 10.00-17.30 saatleri arasında Cumartesi Pazaryeri'nde gerçekleşecek. Gıda işletmelerinin stantlarının yer alacağı Gastronomi Festivali ile camiler, köprüler ve birçok tarihi eserler ile önemli bir turizm potansiyeline sahip Edirne'ye sınırların aşılacağı yeni bir festival kazandırılarak, yerli ve yabancı turist sayılarının artırılması amaçlanıyor.
Bakmadan Geçme

Türkiye’de Kürek Sporu Politikası ve Devlet Desteği: Eksikler ve Fırsatlar

“Türk ekonomisini 1 trilyon 322 milyar dolara taşıdık”

“Orman yangınlarıyla çok ciddi bir mücadele içerisindeyiz”

Trakya'daki barajların ortalama doluluk oranı yüzde 32'ye geriledi

Şeyh Şüceaddin Camisi'nin restorasyonu sürüyor

Edirne 1922 BAL’da