Lalapaşa Ziraat Odası başkanlık seçimi yapıldı

Edirne merkeze bağlı Lalapaşa İlçesi'nde gerçekleştirilen Ziraat Odası başkanlık seçiminde mevcut başkan Taner Öztürk, güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi.

Lalapaşa Ziraat Odası başkanlık seçimi yapıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne’nin Lalapaşa İlçesi’nde Ziraat Odası Başkanlık seçimleri yapıldı. Tek liste ile seçime giden mevcut başkan Taner Öztürk, güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan seçimlerde mevcut Başkan Öztürk, bir konuşma yaptı. Konuşmanın ardından tek liste ile gidilen seçimlerde Öztürk güven tazeleyerek tekrar başkanlığa seçildi.

Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da çiftçilerin en iyi hizmeti alabilmesi adına çalışmalarının devam edeceğini belirten Lalapaşa Ziraat Odası Başkanı Taner Öztürk, “Çiftçilerimizin her sıkıntısında yanlarında olmaya çalıştık. Sorunların çözümü noktasında elimizden geleni yaptık. Bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle desteğini esirgemeyen tüm çiftçilerimize ve üyelerimize teşekkür ederim” dedi.

Listede şu isimler yer aldı

Lalapaşa Ziraat Odası Başkanı Taner Öztürk’ün asil listesinde, Erkan Çetin, Erol Karakaş, Mehmet Kayrak, Sabri Akman, Özgür Aydın, Hüsnü Erduğan, Hakan Erzurum, Bülent Güner, Hulusi Aktaş, Gürkan Özcan, Emin Dağlar, Sedat Kutlu, Ercan Arda yer aldı.

Yedek üyeler listesinde ise, Orhan Öztürk, Ergin Kurubaş, Nevzat Filcan, Serkan Süer, Aykut Ermeğan, Necati Yüksel, Sezgin Güler, Aydın Bahar, Ertan Ak, Recai Bekarlar, Muharrem Şahin, Yakup Gürbüz, Mesut Taş, Sadettin Gültek yer aldı.